snabbskrivning om dagarna!

heej ,

har inte hunnit skriva så mycket så gör en snabbskrivning nu.

fredag - Idag tog man ledigt för att åka till göteborg med familjen och shoppa, tåget gick  tio i 8. När vi kom till göteborg var inte affärerna öppna än så vi gick bara runt lite men sen när dom öppnade så va det nordstan man började med, där köpte jag en väska på accent för 400 kr , sen köpte man en kofta på carlings för 200 och en bh på hm för 79 och ett skrivblock på åhlens för 39 , inte så mke men har letat efter en väska i 2 år o nu hittade ja den perfekta , sen käkade man taccos buffe , gott sen hem.

lördag - man gick upp,  sen packade man te söderköping och sen åt ja lite sen kom donna o då gick vi ut i värmen och spelade basket , sen vid halv 3 stack man te söderköping , sitta i bilen i typ 4 h sen kom vi till söderköping, sofie o ja kollade på nån film o sen käkade vi o sen gick vi o la oss.

söndag - idag var man bara i söderköping och tog det lungt.

måndag - Va i Linköping idag på ikea och på ikanohuset , där köpte jag en kjol och 2 linnen , ett med tryck och som va lite längre och ett som va en tubtopp. Sen åkte vi in till stan i Linköping det va värsta glasskön så vi åkte hem efter ett snabbt tittande i affärerna och åt glass i söderköping, mkt gott sen gick vi hem.

Tisdag - idag vaknade vi vid halv 10, vi käkade frukost sen gick sofie o jag ut o köpte glass o satt o gungade lite sen gick vi upp på ramunderberget , sen gick vi tillbaka hem till dom, sen vid 12 stack mamma o ja till halmstad igen , nu e man hemma och ikväll blir det att käka hembakad pizza, hejdå , det kommer bilder på det jag hade köpt i göteborg och i linköping.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din e-postadress? (publiceras ej)

Din blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0