Me and four ghosts...


pic; Me

Hello!
Bilden är ju lite rolig haha, håller på att bli bättre faktiskt! :)
Skolan idag då var ganska kul faktiskt. Vi har ju att man ska hålla gympalektion och en i min klass hade streetdans och det va jätte kul, haha gillar att dansa såklart!

Maria och ja gjorde pannkakor och kollade i skolkatalogen, men sen skulle hon hem. Ska alldeles strax äta tror jaa och sen blir det plugg igen!
Längtar till jullovet! Någon annan som håller med mej?

Almost ready....


pic: modesida



Har nästan läst ut boken och håller på att skriva recension om den. När jag är klar ska jag gå ner och duscha och sen sätta mej med en stor kopp te och kolla på tv för börjar inte förän klockan 9 imon. Skönt!


När brukar ni köpa julgran?

Första advent.





Imorse bakade jag plus familjen peppakakor, alltid lika mysigt. Maja och jag drack julmust också. Och sen har vi städat hela övervåningen och jag har satt upp ljusstaken och tänt ljus på mitt rum. Och sen hoppas jag bara att det blir snö ute, men inte slask! Också är det julmarknad i halmstad som jag inte vet in om hinner gå på, för har 200 sidor i min svenskabok som ska va inne imorgon kvar och i engelskaboken har jag 300 sidor, men får vell bara börja läsa nu. Hatar plugget!


Look at The Hills!


pic: jag för några dagar sen.



Läste nyss 100 sidor i min svenska bok som ska vara klar på måndag, och ja har bara 200 sidor kvar. Och jag är inte en som älskar att läsa kan ja säga, haha. Sitter och kollar på nya The Hills avsnitt och bara njuter, eftersom ja älskar serien och människorna i serien klär sig otroligt grymt så får mycket inspiration från det också!

Vad hittar ni på en sen lördag/söndags kväll som denna? :)

Saffron Buns..






Beyonce Feat Lady GaGa - Video Phone



ljudet är lite dåligt ibland, så höj inte för mycket för det återgår till samma ljud senare!




Tycker låten är sådär, både är ju väldigt stora artister så den kunde kanske vatt lite bättre tycker jag! Vad tycker ni?

Lussebullar vs lussekatter

Nu blir det lussebullsbak med syster maja och mamma! Köpte även min första julklapp idag så nu känner jag att det snart är julafton haha. Ha en bra kväll för senare blir det även idol! Pussar och kramar!



säger ni lussebullar eller lussekatter?

Solarium!


Här kan ni läsa hela artiklen!

i love my new pants!


Love my new pants!♥

I have a free day tomorrow, no school!


pic; amanda berg


Imorgon är det studiedag och det ska bli super skönt! Ska sova till minst klockan 11 och sen ska jag möta donjeta på banken. Sen när vi har fixat våra saker och kanske snacka lite och sånt ska jag hem och äta och plugga och sen ska ja möta Emma på stan. Jätte kul faktiskt ska de bli, för Emma och jag har snackat rätt länge om att träffats men det har aldrig blivit av, men imorgon blir det en tur på stan, lite julklappar kanske.



Idag kollade vi på shindlerslist i skolan, den är i 3 timmar och den är så himla bra! Handlar om andra världskriget och det är en man som heter Oskar Shindler och han räddade 1100 judar från döden, och det har hänt på riktigt också! Gud va sorligt! Klarar nästan inte av att kolla på såna filmer, bara helt hemskt.

Efter skolan gick donna och jag in till stan i regnet. Jag hittade massvis med saker jag ville ha men köpte ingenting haha. Klockan 7 gick vi och kollade på en konsert som maria i min klass och donjetas lilla syster var med i, väldigt bra! Så det är därför ja inte har kunnat uppdatera! Ha en bra kväll! pussar från en trött kajsa!

konstnären kajsa..



Nu har jag blivit konstnär och tycker det passar mej bra! Maria va min försökskanin och hon fick en jätte fin arm eller vad tycker ni, ja kanske inte ska bli konstnär? Haha.



Nu blir det Desperate Housewives, någon annan som ska se det ?

Forever young


pic; modeblogg


Nu sitter ja med maria jämte mej och vi kollar lite smått ibland på Turn it up, grymt bra film enligt mej! Blev inget stan idag men antagligen blir det imon och på torsdag! Ha en bra fortsatt dag! :)

Årets julklapp?


Vad jag har hört är att många tror att spikmattan kommer att bli årets julklapp, men jag vet inte säkert.



Vad tror ni kommer bli årets julkapp 2009, om ni tror spikmatta kan ni skriva det med?


Stupid in love



Kom nyss hem från skolan och sista lektionen hade  jag och donjeta egen gympa lektion, och ja  tycker det gick bra. Nu sitter jag med maria och lyssnar på rihannas nya singel, grymt bra! Maria ska hem halv 5 och då blir det att plugga och sen ska kommer ett inlägg lite senare och ikväll får ni inte glömma kolla på fashion.

new header..

Har ny header nu som ni ser. Ska ha den i några veckor och sen ska jag göra en bättre, Men ni kan säga vad ni tycker om den om ni vill i en komentar.




Nu ska jag kolla på Gossip Girl och sen ska ja duscha och sen klocka nio kommer Bridget Jones dagbok 2! Gud va ja älskar de filmerna!

style of Alexa Chung!


Alexa Chung vet verkligen vad man ska ta på sig, tycker jag!

Idag ska jag plugga lite igen, nästan vad livet går ut på är att plugga. Men senare ska jag kolla om donna vill gå ut och gå en stund så man får en paus från pluggandet!

Good Style

Har tippsat om bloggen innan men ändå. Hon har den coolaste stilen jag har sett! Super bra blogg!

Ni hittar henne här

Cool stil!

At Donna's place

Heejsan! Sitter hos donna nu och kollar på brooke knows best! Förlåt för den dåliga uppdateringen idag men har varit upptagen. Har mer bilder hemma som kommer in ikväll eller imon, ha en bra kväll! pussar, kajsa


Donjeta :D

Fredagsmys!

Heej!

Jag var ju på ön med klassen igår till idag och jag sov 3 timmar så är lite trött. Men vi hade super kul och sånt, min klass är bara för underbar! När jag kom hem vid 12 så fixade mamma och jag bankomatkort + id-kort så det kommer bankomatkortet kommer om 1 vecka och id-kortet om 4 veckor. Ikväll ska vi äta pizza med mozarella, mums!♥ Och sen blir det ju att kolla på idol också det är kärlekstema. Ha en supermysig fredagkväll, pussar och kramar från kajsa♥


klassen!♥

my pic's♥

Schooltrip...

Godmorgon!

Först ville ja säga förlåt för den dåliga uppdateringen igår men jag hann verkligen inte. Först hade vi no-prov och jag hoppas att det gick bra! När vi slutade stack donna och jag och tog id-kort, det blev vell rätt bra ändå. Sen när ja kom hem åt jag och sen skulle ja packa som ja inte är klar med och göra min bildanalys.

Idag, ska vi till ön med klassen och sova där en natt. Vi ska käka pizza och lite annat, det blir nog kul. Men hoppas donna kommer för alla i min klass tog svinisinfluensasprutan igår och hon mådde inte bra så hoppas hon kommer!


id-kortet.

school - coffee with maria and rebecca - studdy

Hi, slutade en halv timme senare idag i skolan, och man tänker ju tycker dom inte synd om oss när dom har gett oss så många läxor och inlämningar! Efter skolan gick maria och jag in till stan och mötte Rebecca, och sen gick vi vidare och fikade. Vi snackade rätt mycket eftersom senast jag såg henne var i somras, men det var kul att vi träffades och sånt!

Nu ska ja fortsätta med plugget som vanligt ha en bra kväll! :)



Bild på rebecca sen i somras när vi var på Liseberg! :D<3

Studdy again!

Hejsan, nu sitter jag och pluggar so igen. Har no och bildanalysen kvar men det lönar ju iallfall sig till slut.
Idag har jag varit på banken och då sa dom att vi skulle ta hem ett papper o skriva på för pappa var inte med men han var tvungen att skriva på och sen var vi tvungna att ta ett foto med vit bakgrund. Maria och jag gick till göte karlssons fotobutik och frågade hur mycket det kostade att ta 4 småfoton= 250 kr, och sen hade jag inte pengar då. Så imon ska jag ta foto till mitt id-kort så då är det klart! Äntligen! Men nu måste jag plugga, tack för alla underbara komentarer!

kör en snabb lek, haha.


Vem bär den snyggast ? Katherine or Paris?

Get ready, goooo!

Hej, hur mår ni idag?

Jag mår superbra! Idag är det inte än sån lång dag i skolan, vi slutar 3 men har många långa sköna raster istället! När jag kommer hem ska jag gå och möta mamma på banken eftersom vi ska fixa ett konto och bankomatkort + id-kort till mig idag :D. Sen när vi kommer det så blir det vell att plugga och maria kanske ska följa med till banken så då blir det att vara social till henne med. Haha. Men nu ska jag gå ner och äta frukost och sen får jag fixa  till mej och springa iväg till skolan. Ni får ha en toppen dag puss! /k


supersnygga leggins!


Gossip Girl!

Är klar med hälften av plugget och ska ta en paus för att kolla på gossip girl, men ska fortsätta sen -.-!
När jag loggade in på blogg.se såg ja att min statistik hade ökat jätte mycket och blev jätte glad! Fortsätt gärna gå in blir super glad! :D



bästa kvällen på länge!! <33

So much to do, in so little time!

Vaknade för en stund sen och ville nästan inte gå upp för det ända ja tänkte på va allt tråkigt ja skulle göra idag. Ska äta frukost när som helst.

- plugga andra världskriget med pappa, lämna in en tidsaxel på onsdag!
- göra en träningsdagbok som ska lämnas in imon!
- äta mat.
-plugga kemi+fysik med mamma, har no prov på onsdag!
- skriftlig inlämning om min, donjetas gympalektion, lämnas in imon!
- läsa svenska boken.
- skriftlig redovisning på en bildanalys, lämnas in på torsdag!
- kolla på gossip girl, klockan 7!
- duscha
- förhoppninsvis sova!


Det är allt ja ska göra idag! Usschh tänker jag bara fast det är ju skönt att få det gjort!



Ett litet collage över lite bilder jag tog för 1-2 veckor sedan!

Sleeeep!

Kom hem från linn för en stund sen, var super kul verkligen! Vi kollade på film och sjöng singstar och tog masssvis med konstiga foton men jag tror förhoppningsvis att ebba skicka fotona imorgon så får ni se dom då men ska gå och lägga mej nu! Imon blif det Plugg plugg och åter plugg! -.-

Vad ska ni göra imon?


kollade runt lite på Balmains nya vår/sommar kollektionen, riktigt snygg är den!

With the girls tonight!

Hejsan, kom nyss hem från stan för har ätit med mamma och pappa på restaurang! Och nu ska jag bara snabbt fixa mej och försöka få tag i ebba och sen ska ja ut igen för ska möta Linn på hemmakväll med ebba, donna och hyra film och sen vidare till Linn så ni får ha en super kväll pussar från Kajsa!


En sööt bild på linn i somras, kolla så brun hon är! :O

Jimmy Choo för hm!

Idag klockan 10 kunde du börja shoppa loss för jimmy choo på hm! När man försöker gå in på sidan så står det att det är fullt på hemsidan som ville shopppa men jag kom in efter en stund och dom har sjukt snygga saker så kolla in om ni inte har gjort det!


FRIDAY!

Äntligen fredag!Veckan har gått super snabbt som hela hösten har gjort. Idag hade vi inte mycket i skolan men jag extremt mycket plugg i helgen! Jag kom hem för några minuter sedan och ska ner till köket för att baka matbullat med syster yster haha! Have a good day! many kisses from kajsa!


bjuder på den här bilden, från när vi åkte skridskor med klasseen!


Maria är sö söt!


streetstyle by stockholm!






The bag...


Ser ni hur otroligt snygg väskan är som hon håller i!? I LOVE IT! ♥

Kajsa på hal is!

Idag mådde jag bättre än igår men var hemma från skolan ändå eftersom jag inte kände mej superbra! Idag har jag kollat på film, pluggat lite och även fått tillbaka min matlust, eftersom om jag bara har ont lite i huvudet eller något brukar jag oftast inte vara sugen på något som har med mat att göra!

Jag fick alldeles nyss veta att vi ska åka skridskor imorgon på gympan så får se om jag tar med mej kameran eller inte dit. Men annars kan jag säga er att jag inte alls är bra på att åka för jag trillar typ direkt när jag ställer mej på isen, och det förklarar ju direkt min rubrik! Men nu ska jag fixa lite inför imon om jag ska gå till skolan, så hejsvejs! /k


sjukling på G..

Som jag sa till er igår att jag inte mådde bra, så fortsatte det tyvär idag. Jag har varit hängig helt seg i hela kroppen och huvudet bankar som f*n! Så jag hoppas att ni förstår varför det har varit sådan dålig uppdatering idag.

Men nu ska jag ner till tv och kolla på desperat houswifes och sen ska jag sova så får jag vell hoppas att detta inte var en långtidsperiod med sjuka.


sjukt snygg jacka, skor, hela outfiten är snygg haha,  från gucci!


Fashion for Pashion!

Hejsan, hur mår ni?

Jag kan säga er att jag inte mår så bra, jag har varit hängig hela dagen och jätte ont i huvudet det är därför det inte har varit så bra uppdatering. Men jag var i skolan idag iallafall och efter så var jag en stund med maria och sen skulle jag sprungit med donjeta men jag gick istället med henne eftersom jag inte mådde bra! Nu ska jag ner och kolla på ullared och sen blir det fashion direkt efter nästan. För idag är det ju modevecka i London på Fashion, är det någon som inte såg Fashion förra gången så är det ikväll klockan halv 10 på kanal 1.
Vilka kollade förra gången ?


My dresscode today! , hahah rubriken kanske inte är rätt men det lät bra! ;)


dream sweet!♥

Kom hem från mormor för ett tag sen. Har sovmorgon imon till 9.00 men tror jag går och lägger mig nu ändå för är ganska trött! Godnatt, dröm så sött!♥



söt outfit, från spring/summer collection från Forever New

Father's Day.

Idag är det farsdag så maja och jag dukade fram fukost också hade vi köpt en chokladask till pappa som han fick på morgonen och sen åkte hela familjen till båstad och fikade och gick runt lite och kollade! Mysigt! Ikväll ska vi till mormor och äta och kusinerna kommer också dit. Nu ska jag ner och äta mat, pussar och kramar till alla söta läsare! /k


jag just nu ;)

Push!


Enrique Iglesias  Feat. Lil' Wayne - Push, ebba tippsade mej om denna låten och nu är jag förälskad i den!

Ska gå ner och äta nu och sen blir det nog sängen, godnatt!

Fun with the cam!

Ska alldeles strax sätta på en film och bara mysa. Har svarat på några komentarer nu men har några kvar det är verkligen jätte kul att ni komenterar mycket man blir bara gladare!


inte fina bilder men man kan verkligen ha roligt med en webcamera :)

d r e s s c o d e


dagens kläder! - gråstickad kofta, vitt linne, jeansleggins

Har haft super ont i magen ända sen jag vaknade imorse och det hjälpte lite med värktablett men man kan ju inte ta såna hela tiden! Ikväll blir det nog bara att ta det lite lungt, vad ska ni andra göra idag? :)

Idol

Nu ska jag ner och kolla på idol med familjen och storasysterns två kompisar. Ha en bra fortsatt kväll!

Till er som kollar på idol, vem vill ni ska vinna ?



Super snygg kavaj och väska och skor!!

movie + tea!♥

Idag var det en kort dag i skolan. Vi slutade klockan 1 och då gick maria och jag hem till mej och åt pizza och sen kladdkaka med mjölk!♥, haha mer nyttigt kan det bli! Maria stack för ett tag sen för hon skulle ha fiol, but now i'm gonna loke to a movie and drink my good tea! bye  bye see you later!


EMA

Lite sen som vanligt....

Har precis tagit på mej sovkläder och duschat och sånt så ska gå ner och kolla på EMA tills jag somnar för är ganska trött! Någon mer som ska se/kollar på det´??

Innan idag så sprang jag och ebba igen och sen var jag ute på promenad med Maja. Ha en bra kväll! Svarar på alla komentarer imon för det var strul med internet! :(


a little update!

Håller på att fixa lite bilder så det bli en gammal bild så länge men ska ner och göra någon mat snart. Idag hade vi bara musik-redovisning som gick bra och sen hade vi gympa sen skulle man sitta vid datan o fylla i någon enkät på datan om fridtiden och sen hade vi bild och sen slutade vi. Vet någon något roligt som kommer på tv ikväll ?


Minnen!

Först vill ja säga ett stort förlåt till den dåliga uppdateringen idag! Men jag har absolut inte hunnit alls. Slutade skolan rätt så sent och då försökte ja cykla hem så snabbt som möjligt fast det blåste enormt mycket! När ja kom hem bakade jag kladdkaka och sen hjälpte jag mamma med maten och sen åt vi. I skolan på svenska så ska vi läsa böcker om andra världskriget, och prata och sånt om det. Jag läser en bok som heter Godnatt mister Tom, och när jag började läsa kom jag på att jag hade sett filmen och sen fick jag reda på att vi hade den hemma så pappa och jag satt och kollade på den nyss. Imorgon slutar jag tidigt så då ska jag uppdatera mycket, blir ni glada då?


Hittade lite bilder från när jag var i Grekland med familjen 2008.


saknar tillbaka till Grekland!


Bath

Det är bara 20 minuter kvar av desperate houswifes och jag har missat allt som har varit för jag låg i badet och glömde tiden! Men får skynda mej ner nu o ta te med! Detta blir nog det sista inlägget innan jag går och lägger mej så säger Godnatt nu! /k


dagens outfit, länge sen jag la upp det!

- svart jätte mysig halsduk
- jacka
- tröja från ginatricot
- svart linne
- sammetstights!



bjuder på denna! haha :D


The day with Ebba and Maria

Heej! Idag i skolan kom några judar som har suttit i koncentrationsläger och berättade om hennes liv! Det va jätte bra nära på att jag började gråta hela tiden! Efter skolan gick ebba, maria och jag in till stan och fikade och snackade anmält Gossip! Efter det gick vi runt i stan och när jag kom hem satte jag mej med engelska direkt för imon har vi en mini-redovisning. Nu ska jag ut med ebba, see you later! :)


sötnos!


snygging i sitt snygga bruna hår!


I love u.

´/K

Läskigt

När som helst kommer ett inlägg om min dag men innan måste jag bara lägga in den här läskiga outfiten men ändå cool!


Lite läskig tröja eller vad tycker ni ?

Sitter och kollar på....

Precis sitter och kollar på en film som heter Make it happen. Den är jätte bra än så länge och det är en dansfilm. Halv tio ska jag kolla på Fashion på kanal 1 så ha en super trevlig kväll fast skolan är igån igen /k


Glömde en sak!

Glömde säga en sak! Att ni kan gå in här så står det jätte mycket om ett program som börjar ikväll på kanal 1 klockan 21.30! Och idag handlar det om modeveckan i New York!!!

Tips

Första skoldagen efter en skön vecka lov! Idag gick dagen väldigt snabbt vi hade bara: Matte, No, spanska, slöjd och gympa. Ikväll ska jag plugga matte och engelska och lite no fast nu ska jag tömma diskmaskinen, för mamma ropar ;O. 


Men innan jag går vill jag bara tipsa om en super bra blogg! Här kan ni gå in på den!
Hon uppdaterar inte varje dag men bloggen är suverän och hon har en enormt cool stil! Ta en titt ;)


Brukar ni också få tömma diskmaskinen hemma, eller om ni har diskmaskin! ?

Snyggt

Tycker det är så snyggt när man kan matcha snyggt med många jackor under varandra!

Ska hem till ebba ikväll och dricka te och kolla på Gossip girl! Är det någon annan som ska se det ?

Dålig uppdatering!

Jag vet att det inte har varit bra uppdatering idag men jag får bättra mej imorgon istället! Imorgon börjar man skolan efter ett långt och skönt lov och det känns inte så bra. Imorse var jag vid min farmors och farbrors grav och la blommor och sånt och sen lite senare kanske jag ska ta en promenad men donjeta.  Nu ska jag ner till tv och kolla lite vad det finns för program. Ha en bra fortsatt dag puss /k




Hittade lite små coola skor! Vilka tycker ni var coolast/konstigast!?


RSS 2.0