skola, stan, träna

Försov mej lite idag, men hann precis till skolan. Har börjat kolla på en film på svenskan som heter Pay It Forward, har sett den innan men det är faktiskt jätte bra och lite sorlig. På gympan skulle vi öva inför orijenteringen nästa vecka så vi gick runt på skolgården och gömda saker. Efter skolan cyklade maria och jag hem till mej och åt sen packade jag träningskläder och sen kom ebba så cyklade vi till stan, vi släppte av maria vid busshållsplatsen och sen fortsatte mot stan. I stan letade ebba efter ett par svarta pumps men vi hittade inga, så vi stack till friskis och svettis och tränade. Sen efter träningen dushade vi och sen cyklade vi hem i oborstat hår, för båda hade glömt borste. När vi kom hem kollade vi på film och sen skulle ebba hem. Hejdå, 2 dagar kvar till La Primavera ;D


skola.

Hejsan,

Imorse när jag försökte logga in på blogg.se så funkade det inte men kan ju lika med skriva ett inlägg för hela dagen nu. Skolan idag som vanligt, vi fick reda på att vi skulle orientera den 7 maj,  och jag är inte mästaren på det, men jag får försöka mitt bästa. Om 2 minuter ska jag och mamma cykla bort till skolan igen och ha utvecklingssamtal säg lycka till, fast jag har varit snäll  :). Efter skolan var jag med maria. Vi satt ute och åt för det är jätte varmt ute! Sen ikväll ska jag nog bara läsa och plugga lite. Hejdå


Friskis och svettis

Hejsan  hann inte skriva om filmkvällen igår så gör det nu -


Lördag - Kom till hanna vid 7 då var patricia också där så vi kollade på pojken i randig pyjamas, den e verkligen jätte sorlig om ni inte har sett den måste ni se den'! också kollade vi på sweeney todd den är också jätte bra det är med jonny depp som är en av mina favorit skådespelare, och sen på gustaf 2 och så åt dom godis, chips o drack läsk men jag hade ju förbud så jag drack vatten och åt fruksallad :). Sen skulle patricia sova där men det skulle inte jag så pappa kom och mötte mej vid halv 1.  När jag kom hem kollade jag lite på tv och sen sov jag.


Söndag -  Idag gick jag upp och åt frukost och sen bodde jag framför tv och data i 4 timmar och sen kom ebba för vi skulle  pratade lite om liseberg i sommar. Sen när klockan slog 4 kom donjeta hem till mej och då var vi alla ombytta till träningskläder för vi skulle till friskis och svettis och träna för allra första gången. Vi hade köpt ett sånt kort för 6 månader. Så nu ska jag träna 3 gånger i veckan. Sen efter träningen dushade vi och gjorde i ordning oss och sen cyklade vi hem. Ebba och jag kollade på gossip girl tillsammans, men donna skulle hem. Och sen efter gossip girl var ebba och jag ute litenstund.  Sen imon börjar den roliga skolan igen.








Outfiten för igår.

Vit tröja - Carlings
Svart linne - Hm
Väska -  ?
byxor - ginatricot

090425

Hejjsan

Idag åkte maria, mamma och pappa och jag till skopunkten för att leta skor till mig, men jag hittade inga så vi åkte hem och åkte in till stan och där hittade jag ett par jätte fina skor. Sen gick maria och jag hem och åt lite sen följde jag henne till bussen. Och nu sitter jag vid datan och väntar på att donjeta ska komma och ikväll blir det filmkväll med hanna och patricia.
 





Grillkväll!

Hade grillkväll med Monija och Ebba ikväll, riktigt roligt. Först gick vi till hemköpt och handlade allt vi skulle ha sen gick vi till sture och där grillade vi. Vi åt korv med bröd, och spelade fotboll. Sen gick vi hem till mej och lämnade alla sakerna och sen gick vi runt på sture och vi såg en jätte snygg kille som bor typ jämte mej :D.




Monija , Jag , Ebba. Tack för en underbar kväll tjejer! :D


090424

Skola idag iigen. Slutade 12.10 då gick jag och donjeta hem till henne för hon skulle visa vad hon skulle ha på sej på La primavera, och sen skulle hon hämta pengar och sen gick vi ut. Sen efter en stund skulle jag hem och tömma diskmaskinen och städa lite, och nu sitter jag vid datan och väntar på att ebba ska komma.

090423

Idag var det skola igen, först hade jag hemkunskap och där gjorde vi hamburgare, sen skulle vi städa utomhus sen var det mest bara vanliga lektioner. Sen efter skolan gick maria och jag hem till mej och gjorde quasedillas, det är faktiskt jätte gott och enkelt, sen övade maria och jag att gå i klackarskort fast dom jag hade var 9 cm. Sen när maria hade gått, gick jag och upp och satte på datan sen ska jag nog bara ta det lungt. Hejdå

Vanessa e klar för vårens mode!




Vanessa har bytat till en väldigt fin ny stil tycker jag. Hon kommer nog komma med på vårens stilikoner tror jag.

Det hon har på sej är en väldigt fin stor skorta och ett par jeansshorts som inte syns och en brun väska med många dragkedjor på och dom bruna skorna, jag älskar skorna, jag tycker dom var suuuper fina! ,
Vad tycker ni om hennes nya stil, ska hon fortsätta med den eller direkt gå tillbaka till sin gamla ?

hänt idag!

Idag var jag i stan med ebba och donjeta, fast innan det var det tråkiga skolan igen, fast vi slutade 14.35 så då cyklade maria, donjeta och jag hem till mej och åt, sen stack maria till fiolen och då kom ebba och sen cyklade ebba, jag och donjeta in till stan, ebba och donna köpte lite saker men jag köpte inget för jag hade inga pengar, men jag hittade ett par jätte  fina pumps på dna och en jätte fin tunika på cubus så ska se om jag ska köpa de lite senare i veckan. Sen cyklade vi hem och ebba och jag var hemma hoss mej ett tag för donna skulle hem och sen gick ebba och jag ut. Sen ska jag duscha och sen ska jag kolla på sommer,  Kolla någon på det ?


090421


Hejssan ,

Idag hade vi först - svenska, no och sen engelska och vi kollar på the notebook asså den e as bra, värsta sorglig. Sen hade vi 2 h 15 min rast så donjeta, maria och jag drog hem till mej och åt och ringde lite personer. Sen skulle vi cykla till sannarp, för lite bakom där skulle alla 6 och 7 springa 2,5 km på max 30 minuter, förra året gick jag hela varvet och då fick jag 32 men i år fick jag 20,5 tycker det är bra för jag tränar aldrig, men ska börja. Sen skussade maria mej hem och då kollade vi på film och sen satte vi på datan och kollade lite snabbt några saker och sen ringde vi prao till maxi men
dom hade redan 3 stycken , Någon som vet en affär som 2 stycken kan praoa i nästa vecka ?
Sen gick vi ut och spelade basket, jag vann på 21. Sen skulle maria till kulturskolan så hade hon missat bussen så hon tog en buss 4 minuter innan hon började. Sen gick jag hem och fixade lite saker för i skolan imorgon.
Har spotify  nu så om någon vet någon bra låt kan ni gärna lägga en komentar och säga den! :) hejssvejs!



En bild från när Donjeta fyllde 14 år :) fast den är på mejj och maria!

090420

Hej!

Idag var det induviduell skolfotografering ,  tror inte jag blev bra. Sen var det mentorstid, sen svenska sen luch, spanska sen träslöjd sen hem med maria. Hemma o åt med maria och letade praoplats men dom sa att vi skulle ringa imon. Så sen när maria hade gått till pianot kom ebba över och sen gick vi till stan, jag köpte inget eftersom jag inte har några pengar men ebba köpte en jätte fin bikini överdel på ginatricot. Sen när stan hade stäng gick jag hem och ebba gick hem till sej. Jag åt och sen gick jah hem till henne och pluggade lite sen stack vi ut till netto och köpte popcorn och halstabletter sen va vi ute. Sen skulle ebba hem och äta  så då sa vi hejdå och jag gick hem och satte mej vid datan. Sen ska jag fixa för imon för vi ska springa 2 km med gympan, Hejs svejs!




Min outfit!

- vit tröja från carlings
- svart linne från hm
- jeans/ tights från vila

foto!

Gomorgon!

Vaknade en kvart tidigare idag för vi ska ta induviduella skolfoton idag, så måste ju se bra ut :), Men annars är det vanlig skola idag och sen efter skolan ska ja vara med maria en liten stund för att leta prao plats och sen ska hon till pianot och då ska ebba och jag antagligen gå in till stan för jag ska lämna in min mobil !:(

musik



Här är Taylor Swift med låten Love story.

090419

heeej!

Idag sov jag till 11, sen gick jag ner och åt frukost och sen fixade jag mej och kollade på made och efter det åkte mamma och pappa iväg för att hämta maja så då dammsög jag nedervåningen. Sen när jag var klar med det bakade jag chokladbollar. Dom blev rätt bra tycker jag än vad dom brukar bli hehe. Sen kom mamma, pappa o maja hem och då satte ja mej vid datan och kollade lite saker. Sen ikväll blir det att kolla på gossip girl och wipeout hahah det e så roligt, och såklart ska jag äta chokladbollal :)

Ha en bra dag / kajsa


090418

heejsan!

Idag gick jah upp halv 8 för vi skulle sälja bullar och kakor på torget. Dom första som stog va Patricia, Donjeta och jag och vi sålde upp allt. Men sen gick vi hem till patrica för det började bli rätt så varmt så hon bytte om och sen gick vi runt på stan och jag hittade ett par jätte söta shorts på bik bok. Sen gick donjeta hem och då gick patrica och jag ut med amigo ( patricias hund ) och sen gick vi hem till mej och åt och sen gick donjeta och jag och patricia ut, men vi hade inget och göra så patricia gick hem och donjeta och jag gick hem till donjeta och kollade på white chicks, den e lätt den roligaste filmen jag har sett! haha sen stack jag hem till mej vid halv 10 på kvällen och då fick man börja städa lite på sitt rum och sen ska man vell gå ner och kolla på tv, och imon blir det nog årets första dopp och sen är min mobil sönder så ska lämna in den men kan inte ta foton eller något. Ha en bra helg hejdå!

har tråkigt!

Jag heter: kajsa
Jag kallas: kajsbajs hahah
Jag är: trött
Jag vill: äta chokladbolle
Jag ska: snart gå och lägga mej och sova.
Jag håller på med: att fråga på dessa frågorna.
Jag har gjort: varit ute med donjeta på promenad-
Jag behöver: skooor!
Jag har på mig: jeans, vitt linne, rosa kofta
Jag smikar mig med: just nu sminkar jag mej inte men annars - foundation, rouge, solpuder, mascara

musik!



Här är en musikvideo med Takin' Back My Love" - Enrique Iglesias feat. Ciara

frisk igen!

hheej!
Idag gick man upp och fixade sej till skolan för idag är man frisk! , patricia kom till mej halv 8 sen drog vi vidare och mötte ida och donjeta sen gick vi alla till skolan. Först hade vi engelska och då var det teater, hah det gick inte bra kan jag säga! Sen hade vi matte, sen no fast där fick man gå om man hade lämnat in sv/no uppsatsen och det hade jag och Alexandra så då hade vi en timmes rast istället och sen var det svenska men vi hade ju som sagt redan lämnat in uppsatsen så vi slutade 20 över 11 :D.Sen när jag kom hem funkade inte internet, men ebba ringde så jag gick till henne, hon är sjuk men inte så det smittar, så vi satt bara och snackade om veckan och vad som hade hänt och sånt sen drog jag hem vid 1. Så nu sitter jag här hemma och  sen ska jag och mamma till eurostop och kolla skor och sen ska jag kanske vara med donjeta och lite senare ska hon och ja baka chokladbollarn och sen blir det vell vara ute  eller tv . 

hejdå!






Min Outfit:

- kofta från carlings
- vitt linne från hm
- byxor från tretton ( cheap monday )







090416

hejsan igen ,
Jag har tur som inte blev jätte sjuk, för jag känner mej bättre nu och ska gå till skolan imon och då ska även vi göra en liten teater i engelskan och sen slutar man ju 5 över 12 så det blir en förhoppningsvis skön och kort dag! Men har precis dushat och så nu så ska bara fixa mej sen ska jag gå och sova.

gamla bilder!

Sitter och kollar igenom lite halv gammlabilder ,


Den här bilden e på Ebba och den e tagen 2008 i januari :)




Den här e på Monija och den e också tagen 2008. när ebba, donna och jag och monija hade tjejkväll, den kvällen va as rolig den måste göras om!
Har ju jätte mycket mera bilder som kommer att komma in senare men just nu hinner jag inte för ja e as trött och ska nog sova lite.

sjukling!

Hejsan
Idag hade jag fortfarande ont i magen och ont i mitt huvud och att jag har fått lite förkylning på köpet. Jag hatar verkligen att vara sjuk , det finns inget att göra och man saknar bara skolan, lite konstigt att säga för jag gillar inte skolan egentligen hehe, Men när jag vaknade gick jag ner och kollade lite på tv och åt en macka sen när klockan blev 12.15 gick jag upp till datan och då var johanna inne för hon e också sjuk , så krya på dej johanna, sen ska jag vell gå ner till tv igen. Jag hoppas att jag kan komma till skolan imon. Och sen på lördag ska man stå på torget och sälja bullar och kakor för vi samlar till en klassresa i 9 . Vad ska ni göra i helgen ?

hejdå


sjuk!

hejsan , glömde skriva igår så gör det idag istället :D


tisdag: ´Vaknade av att alarmet ringde vid 10 över sju , gick trött upp och fixade mejj sen kom patricia hit och sen gick vi till skolan.  Först hade vi matte och so sen skulle vi på teater , den va väldigt konstig men sen stack vi tillbaka till skolan och  åt sen va det gympa sen engelska och sen kör. Och sen när vi slutade gick patricia och maria med mej hem o åt och sen gick vi ut och spelade basket , sen när jag kom hem efter att dom hade gått , så fick jag jätte ont i magen så ja får hoppas att det går över!

onsdag: Idag vaknade jag med att jag fortfarande hade jätte ont i magen och mådde lite illa så jag stannade hemma. Jag sov lite till sen gick jag ner och kollade på tv, sen vet jag inte vad jag ska göra. Kommer mer inlägg sen ,

sista lovdagen!

hejsan

Idag vaknade jag vid 11 , gick ner och åt frukost sen gick jag upp till datan och vid  typ 13.00 kommer alexandra hit så ska vi gå till tivolit och kolla runt lite sen ska vi cykla hem till henne och vara där, kmr mer inlägg. Och tyvär så denna dagen slutet på lovet för mej, men vissa har ju lov denna veckan som börjar nu, Vad ska alla göra i veckan förutom att ha lov eller gå i skolan ?   Jag tror inte att jag ska göra så mycket det är inget plugg iallafall. men få tillbaka prov och vara med kompisar och gå till stan kanske och längta till Sommarlovet! Och krya på dej ebba <3 här kan ni kolla på hennes blogg som är riktigt fin med --->ebba

förbud!

nu har man godis, chips, läsk , godistuggomin , klubbaförbud i en månad , eller jag och min kompis Alexandra tävlar. Och den som fuskar måste ge 5 kronor till den andra :O hahh jag kommer blir fattig! 

 

Jag till vänster Alexandra till höger :D

polkagrisförsälgning

hej igen
Nyss var man ute med Donjeta och försökte sälja polkagrisar men det gick inte så bra vi fick sålt en, vi gick till och med upp och knacka på folks dörrar men ändå, har ni några smart tips som man kan få sålt snabbt på ?
Sen cyklade jag hem och kollade på gossip girl, tyckte det var dåligt att Dan och Serena gjorde slut men dom hade ju ändå försökt. Sen gick jag upp och satte på datan och checkade lite bloggar och imon är den sista lovdagen det e ju nästan så att man ska börja gråta , men om det blir ffint väder ska jag vara ute hela dagen och sola. Och tack till dom som komenterade med Bikini VS gladiator skor men jag tror att jag ska köpa skorna , men isåna fall ska jag göra det i sommar när jag ska till London! ,  Hejdå


090412

hejsan

Idag vaknade jag av att solen lös i mitt ansikte det var riktigt härligt. Sen gick man upp och åt frukost sen fixade jag mej för jag och donjeta skulle sola solarium för allra första gången, så när vi kom dit ville dom först inte sättas igång men det gick sen, och efter det åkte donjeta hem och då klippte mamma snelugg på mej fast det syns inte så mycket alls men det var bara för jag hade lugg innan men ja hade aldrig nästan nere den , lite synd. Men sen stack jag ut med Maja ( syrran ) och sprang för att vi kunde ju inte igår. Och sen när vi kom tillbaka satte vi oss och kollade på bring it on, dom filmerna är riktigt bra tycker jag! , sen åt jag och sen var jag ute lite i det fina vädret. Och sen fyller min kompis Katarina 13 år idag , så Grattis till henne :D

bikini vs gladiatorskor







Här är 2 saker som jag jätte gärna vill ha men kan bara köpa 1 av dom så vilken tycker ni att jag ska köpa ?
Lägg gärna en komentar / kajsa

karuseller!

hej igen

Jag var aldrig och sprang eftersom min syster inte kunde, så jag drog hem till donjeta med min tröja som jag hittat i min garderob där det står blondiner har med kul men blondiner är överstruket så står det brunetter istället , inget menat till dom som är blondhåriga :) , men sen så stack vi till tivolit och jag åkte typ allt som fanns jag som brukar vara jätte rädd för karuseller, men det var jätte kul! , och sen gick donjeta och jag till mcdonalds och käkade lite sen gick vi hem. När jag kom hem satte jag på datan och började städa lite på mitt rum men sen avbröt jag för familjen skulle måla ägg. Brukar ni måla era ägg? Och sen blir det påskmiddag och efter det blir det nog bara att ta det lungt efter den långa dagen.Och sen på tisdag har jag tänkt att jag ska in till stan för jag behöver köpa rätt så mycket, kommer in bilder lite som förslag på vad jag ska köpa. Glad påsk , och hejdå =)

GLAD PÅSK!

hejsan ,

nu är klockan halv 11 och snart ska man dra ut och springa med syrran men innan det ska jag gå och hitta mitt påskägg som mamma och pappa har gömt, och det är fullt med goodis :D , Sen bara för det e påsk ska man äta en stor påskmiddag med familjen och kanske att jag ska till tivolit idag igen , men det kommer fler inlägg sen. glad påsk / kajsa


sommardag!

hejsan hoppsan

Idag var det verkligen en het sommardag det var ungefär 18 grader här och tänk er hur varmt det borde vara i juli sen, skönt! , menmen  idag åkte jag och familjen till laholm för att lägga blommor på graven och sen åkte vi och köpte påskgodis för om några påskakärringar kommer och knackar på, och sen gick vi en promenad på stranden, Kände på vattnet det var fortfarande lite kallt, men snart blir det årets första dopp, någon som redan har tagit sej ett dopp?. Sen när vi kom hem tog jag direkt på mej bikinin och solade sen vid tre kom donjeta och då gick vi till tivolit men det var inte så många där så vi gick in till stan och då mötte vi selma, katarina , emelie och julia så vi va med dom och sen gick vi alla till tivolit medans dom åkte karuseller gick donjeta och jag runt , för jag hade inte tagit med mej pengar för jag är inte den som `` älskar ´´ att åka karuseller men det har jag bestämt att jag ska åka ändå många nya läskiga karuseller på liseberg i sommar! men sen gick jag hem och åt mat sen bakade jag och pappa kajsakakor, dom är så goda och det roliga är för jag heter kajsa men kakorna heter egentligen kolakakor men när jag var liten så tålde jag inte dom så pappa gjorde om receptet lite så bytte han namn till kajsakakor så jag skulle kunna tåla dom, Ska ni göra för något specielt på påskafton imon då?  , det ska nog inte jag eller bara det vanliga äta påskmiddag med familjen hitta påskäggen på morgonen , fast vid lunch ska familjen åka grilla korv på stranden, det kommer nog bli mysigt :D





outfiten för idag:

- kofta från hm
- tunika från ginatricot
- tights från ?


090409

Maria sov här inatt , så vi gick upp vid 10. Vi gick ner och åt frukost sen klädde vi på oss och sminkade oss, för mej tog det rätt lång tid att bestämma mej om jag skullle sminka mej eller inte för vädret var fint först sen blev det dåligt. Sen gick vi ut till basketplanen och där lång det maskar nästan överallt, fast jag hatar maskar klarade vi ju av att spela basket ändå. Maria skulle hem 12.20 så jag följde henne till bussen sen gick jag hem och kollade på det första avsnittet av the hills 5 på webben för jag missade det, jag tycker det e dåligt att dom har lagt avsnittet på tv- måndag klockan 10 på förmidagen för då går ju nästan alla i skolan eller så jobbar man. Men sen   gick jag ner och åt taccos och sen rensade jag lite bilder på datan och ikväll blir det inte så mycket att göra kanske ta en promenad med någon om nån vill eller nått / kajsa




bild från igår


090408

hej,

Idag vaknade jag vid 9 gick ner och hämtade frukost ,sen efter ja hade ätit upp städade jag på mitt rum för mia och donna skulle komma sen.  När donna kom hade jag inte hunnit dusha så dushade snabbt o sen fixade ja mej också mötte donna och jag maria. Senare gick vi in till stan och kollade runt lite, sen gick vi till mcdonalds ock käkade lite, sen gick vi till biblan och satt lite vid datan, där var också en jätte söt liten kille som sprang runt med böcker hela tiden. Sen gick vi hem och donna gick hem tilll mejj, mia och jag fixade lite på datan sen gick vi ut och spelade basket och tog lite bilder, sen när vi kom hem åt vi taccos , sen var vi ute lite snabbt till. Nu kollar vi step up, den e as bra tycker jag!
Bilder från idag kommer imon.  / kajsa

kläder!

här är allt jag har köpt dom senaste dagarna ,





1 - bh från hm 79 kr
2 - kjol från någon affär i linköping kom inte ihåg
3 - tubtopp från cubus 79 kr





1 - skrivblock från åhlens 39 kr
2 - väska från accent 400 kr
3 - linne från ginatricot 129 kr
4 - kofta från carlings 200 kr

snabbskrivning om dagarna!

heej ,

har inte hunnit skriva så mycket så gör en snabbskrivning nu.

fredag - Idag tog man ledigt för att åka till göteborg med familjen och shoppa, tåget gick  tio i 8. När vi kom till göteborg var inte affärerna öppna än så vi gick bara runt lite men sen när dom öppnade så va det nordstan man började med, där köpte jag en väska på accent för 400 kr , sen köpte man en kofta på carlings för 200 och en bh på hm för 79 och ett skrivblock på åhlens för 39 , inte så mke men har letat efter en väska i 2 år o nu hittade ja den perfekta , sen käkade man taccos buffe , gott sen hem.

lördag - man gick upp,  sen packade man te söderköping och sen åt ja lite sen kom donna o då gick vi ut i värmen och spelade basket , sen vid halv 3 stack man te söderköping , sitta i bilen i typ 4 h sen kom vi till söderköping, sofie o ja kollade på nån film o sen käkade vi o sen gick vi o la oss.

söndag - idag var man bara i söderköping och tog det lungt.

måndag - Va i Linköping idag på ikea och på ikanohuset , där köpte jag en kjol och 2 linnen , ett med tryck och som va lite längre och ett som va en tubtopp. Sen åkte vi in till stan i Linköping det va värsta glasskön så vi åkte hem efter ett snabbt tittande i affärerna och åt glass i söderköping, mkt gott sen gick vi hem.

Tisdag - idag vaknade vi vid halv 10, vi käkade frukost sen gick sofie o jag ut o köpte glass o satt o gungade lite sen gick vi upp på ramunderberget , sen gick vi tillbaka hem till dom, sen vid 12 stack mamma o ja till halmstad igen , nu e man hemma och ikväll blir det att käka hembakad pizza, hejdå , det kommer bilder på det jag hade köpt i göteborg och i linköping.


Veckans topp 5

dessa låtar måste ni bara lysnna på : 


Flo rida - Right round

Britney Spears - If you seek Amy

Pussycat dolls - Hush Hush

Rihanna and Akon - Emergency room

Flo rida - Gotta eat


090402 - Sommar!

Hej ,

sommaren har kommit! ,nu e man glad. Idag  va det skola igen sista dagen för mej innan påsklovet , för ska ju te gbg imon och shoppa loss. Men först hade vi hemkunskap och prov sen var det mentorstid sen so - prov sen va det lunch men åt inte för var mätt sen hemkunskapen , sen var det gympa innnan gympan solade jag, mia och patricia på en bänk, sen efter gympan va det no och vi har eget arbete så satt vi datan lite då,  

Och imon hinner jag inte blogga på morgonen för ska ju till göteborg så jag får blogga vid 8 på kvällen och då kan jag visa allt fint jag har köpt. ha det så bra i värmen / kajsa  

090401

hej hej .

Första april idag , har inte blivit lurad inte lurat någon heller , någon som har blivit lurad ? 
Sen  var det skola igen , hade bildprov på perspektiv gick vell rätt så  bra, sen va det vell rätt normalt i skolan sen fick vi tillbaka våra spanska prov fick VG  tkr det va bra. Sen cyklade jag och donna och maria hem till donna och hon käkade och hämtade hennes cykel sen stack vi hem till mej också käkade ja och mia sen satt vi bara och snackade sen stack jah och donjeta in till stan och mia te fiolen. I stan köpte donjeta en tröja och jag hittade jätte mycket fina saker som en klänning och en fin blommig kjol men hade inga pengar men ska till göteborg på fredag och shoppa mycket. sen när jag kom hem åt jag och pluggade för har två prov imon sen gick jag ut och spelade lite basket med ebba, kolla hennes blogg här ebba

Bara så att ni kommer ihåg så får man inte ladda ner längre.


RSS 2.0