Nyårsklänningen.

Köpte min nyårsklänning i måndags, och den är super snygg på. Och om man sätter dit såklart snygga accesoarer till så blir det snyggare! Men ni får inte se den ordentligt för än ikväll. Surprise blir det då!

Hur ska ni fira det nya året ikväll/inatt då? :)



Ni ser ju modellen kanske, men mer ser ni inte :)

Ica-Ulf videobloggar.




Hejsan. Det har ju varit en rätt dålig uppdatering den här veckan och det kommer nog fortsätta med ett inlägg max per dag, för nyår och frammåt ska vi har gäster som sover här.

Natten mellan måndag - tisdag: Sov ju hos ebba, och vi sov inte förän klockan halv 7 på morgonen till halv 3 på eftermiddagen. Gött! Vi var uppe hela natten och tryckte i oss godis och kollade på DHW, mysigt.

tisdag - onsdag: Sov hos ebba igen och vi kollade på film men vi var inte uppe hela natten. Jag själv somnade på ebbas golv med en skön grön matta som madrass, haha. Sen gick jag hem vid 12 på onsdagen och då städade jag, och sen vid 3 gick ebba och jag in till stan för att hitta present till Hanna som fyllde år i tisdags,
Grattis sötnos♥.

Nu ska jag snart gå ner till tv, för mamma och jag ska kolla på Victoria's Secret Fashion Show 2009 på tv,
någon mer som ska se det ? 



Ica reklamerna, är ju bäst!

Nattbloggning


me and ebba vid 8 ikväll.



Heeejj, idag har ja varit i stan med ebba och vi letade förfullt efter varsin nyårsklänning och tillslut hittade vi en varsin.
Ebba har typ gäspat flera gånger men vi ska va uppe hela natten så får vell fortsätta kolla på the hills så hon är uppe! Vi förberedde kvällen med coola och massor med goodis, och nu är det slut....

Sov så sött!♥

HIT & RUN.


pic: Min coola tröja som jag fick i julklapp av mamma & pappa.



Blev inget av med Ebba ikväll för hennes tåg från Vänersborg blev försenad så det blev försent att hitta på något. Men imon ska vi ut på stan, kolla film och byta julklappar. Så det  blir mysigt!

Sitter och ta lite nytt lack på naglarna för gjorde fransk manikyr igår, blev inte jätte bra men ändå okej. Kommer in bilder senare så ni får se, men nu ska jag fortsätta kolla bloggar. Hej då /k

091227


pic: jag, donjeta, linn som är  thailand :( och ebba


Bilden, gud va roligt vi hade den kvällen eller! Måste göras om!

Idag har jag nästan sett klart hela boxen av desperate housewives 1 som jag fick i julklapp, men en skiva kvar är det. Donjeta var här för en stund sen och då kollade vi igenom jätte många bilder från 6:an och 7:an och sen pratade vi om våran shopping tur till Göteborg som ska göras nästa vecka med maria också. Ska bli superkul!

Senare ikväll ska ja vara med ebba, vi ska byta julklappar och kolla film antar jag. Ha en bra kväll! Pussar /k

Le Fashion / StockholmStreetStyle



DJ hero.

Hejsan, idag har det inte blivit mycket till uppdatering och det är för att jag har varit med hanna och donjeta nästan hela dagen. Först satt vi bara och pratade hemma hos hanna och sen spelade vi DJ hero som hanna hade fått i julklapp, och asså det verkade extremt kul så säger bara och de hade super bra låtar! Som tex. Disturbia - rihanna, i want you back - jackson five m.m. köp det eller testa det säger jag bara!  

Ska gå ner nu och göra kladdkaka, ha en bra kväll, puss!

 

dresscode:

T-shirt - julklapp♥
Svart linne - ginatricot
Skin tights - monki

Happy Christmas Everybody!♥

Imorse när jag vaknade så låg den nyaste harry potter filmen i julstrumpan, nu har jag och min syster allihopa. Så jag och maja gick direkt ner och kollade lite på filmen och sen var det julfrukost med julskinka, mums! Nu sitter jag nyduschad framför datan och kollar en hel del bra bloggar. Klockan 3 blir det att kolla på kalle anka med familjen, mysigt. Sen när det är slut sticker man till mormor och morfar och firar julen där!

Vart ska ni fira jul i år någonstans ?

Ha en super mysig jul, hoppas ni får det ni har önskat er!


Snowflakes.

Idag är det ju dan innan julafton och det är väldigt mycket som ska göras idag! Idag har jag varit på en lång shoppingtur med mamma, för vi skulle handla allt det sista för imorgon. Och sen fikade jag med mamma och syster. Sen var jag ute igen med min syster och ikväll ska vi till mina kusiner och äta middag.

Igår så gjorde maria och jag godiskaktusar till varandra och min är nästan redan uppäten och mig och min syster, haha. Och vid 11 igår kväll gick min syster och jag en promenad i det fina snövädret fast idag har ju nästan allt förvandlats till slask! :(




two days before Christmas Eve.

Blev ingen uppdatering igår , men kortfattat var jag och klippte mej, inte sån stor förendring haha. Sen var jag med donna resten av dagen/kvällen.

Nu ska jag ner och äta brunch blir det nästan haha. Senare idag kommer maria hit och då kommer det säkert ett inlägg också! Men nu ska jag äta, ha det bra!


love the style!

Nyårsklänningar..

Om du inte har hittat din nyårsklänning än så kan du kika in på Nelly.com där hittar du säker en!
Här är några jag tyckte var supersnygga!






I'm going to Ellie's place,

Hejsan, idag ska vi åka och hälsa på min kusin och henns bebis som hon fick i oktober detta året. Så den är liten och heter Ellie. Vi har köpt med oss lite presentere också för det är ju snart jul hah. Ha det bra sålänge!


no makeup


Dagens outfit:
skorta - hm
svart baslinne - ginatricot
svarta lackleggins - ginatricot

julklappar - Check!

Imorse var jag i stan med systeryster och köpte klart julklapparna så nu är det inget man behöver tänka på innan jul. Skönt. Ikväll var jag med patricia och donjeta igen, lika kul som vanligt. Älskar er! Vi kollade på house of wax, extremt bra film! Blev inga bilder ikväll så det får bli en gammal!


Pic by: Maria - marias blogg
rätt cool bild tycker ja,

Rude boy

Det var riktigt kul hos patricia! Vi satt vid datan och sen gick vi ut och köpte coca cola och träffade oskar och nån till. Sen gick vi hem till patricia igen för det är ju super kallt ute verkligen. Ska nog ta något att äta är jätte hungrig, och sen ska ja nog sova. Imon ska jag till stan med maja och sen kanske vara med patricia + några till igen. Godnatt.


bakade cupcakes i torsdags.

Holiday

Mötte klassen i kyrkan klockan halv 10, sen lyssnade vi på prästen och sådant och sen fick vi terminens betyg. Blev nöjd, men ska göra bättre ifrån mej till våren ändå. Sen blev det JULLOV! Äntligen.

Donjeta och jag stack in till stan och kollade kläder och så skulle ja köpa julklapp till min syster men kom på att ja hade glömt pengarna hemma, typiskt mej hah. Ikväll blir det att dra hem till Patricia med donjeta, länge sen vi va.
Ha en bra kväll.


091217


dominika ♥


chokladbollar ♥


jannice och jenny ♥


Idag hade vi pysseldag i skolan, vi bakade, kollade på sunes jul m.m, riktigt mysigt faktiskt! Vi slutade klockan 11. Då gick jag och maria hem till mej och gjorde pommes och sen kollade vi på film och värmde oss under filtar för det är ju super kallt ute! Sen klockan 2 hade vi vårat sista luciatåg för i år och sen gick vi hem till mej igen och drack varm oboy.

Efter maria gick har jag bara suttit vid datan, fast ska dammsuga snart så måste ju ha en lång paus innan.

Dancing queen




Ska alldeles iväg på dansuppvisning, ska bli kul. Men är otroligt trött så hade inte varit fel att vara hemma.
Har ni fått snö hos er, det har ja iallafall :)

Te amo


pic: agyness deyn



Hejsan, imorse när jag vaknade var allting vitt utomhus, så mysigt! Men det är inte lika vitt nu men lite är kvar, så ska såklart ut med maria och fota, ha en bra dag! Pussar

taccos på G,


pic; lindsay lohan.


Det snöade lite till och från men inte mycket, för slutade redan vid lunch-tid. Maria och jag va alldeles nyss och vi snackade om mia, donna o min göteborgsresa som ska vara någondag på jullovet, kommer bli roligt! Men måste dra mej ner till köket, ska äta taccos, måste hacka grönsaker. Hejdå :)

 


Jag ser det snöar!

Ja, det snöar i lilla halmstad nu med! Hoppas det varar ända till julafton iallafall, men måste kila iväg till skolan nu så ja inte kommer försent. Pussar från kajsa!


Malmö i bilder.

Har ju glömt visa bilderna från malmö, var ju där helgen andra advent!



min gudfars kattunge memphis


min kära syster och jag :)


mamma & maja




jag och mamma


jag och min älskade frapino ♥





091213


pic; jag,omgjord


Ska strax ner och duscha och sen blir det fixfix för halv två är det såklart ett lucia tåg igen, har haft 5 stycken redan... Vad ska ni hitta på idag?

ut i de fina vädret,

Nu ska jag snabbt fixa till mej lite och sen ska ebba och jag ta en promenad i de fina decembervädret. Ikväll blir det lördagsmys med donna, ha det bra!


Idol 2009 är....

Hejsan!

Det var ett tag sen kan man säga! Men nu börjar ja blogga igen och har till och med bytt header!

Vad tycker ni om den nya?



Idag är det final för idol 2009, vem tror ni kommer  bli svergies nya Idol? Calle eller Erik?


Jag hoppas på Calle iallafall för han är jätte bra fast det är Erik med men Calle har utvecklats mest i idol 2009.
Men hoppas den ni vill vinner ikväll för nu ska ja äta glass med chokladsås och banan och kolla på idol, ha en super kväll pussar! <3


Party at marias place!

Nu ska ja iväg te maria och festa och sen imon ska ja till malmö och sedan vidare till lund så uppdaterar på söndag! Ha en bra helg :)



Luciatåg nummer 1..




Nu ska ja iväg på årets första luciatåg med klassen see you!

befashionlike


pic; befashionlike




Så fin och somrig outfit! Älskar kjolen otroligt mycket!


Idag var det en lång skoldag! Ikväll ska maria sova hos mej och sen blir det tidig uppstigning imon för man ska ju ändå till skolan klockan 8. Nu ska vi ut och ta lite foton med systemkameran så hoppas att ja hinner med ett inlägg till ikväll, Adios Amigos!

Första December.


fotad av: Mej.



Äntligen december! Snart julafton ju, fast tycker månaderna i höst har gått alldeles för snabbt egentligen. Det känns nästan som vi hade höstlov nyss!


Idag hade jag boksamtal i svenska, och engelska-glosor och ett Nationellt förberedes prov till nian där det va att man skulle skriva antingen ett brev eller skriva till den personen som betyder mest för en, och det gick vell bra vi ska fortsätta med det imon. Efter skolan beställde maria, maja och jag varsin pommes-tallrik för vi va jätte hungriga och orkade inte göra egen mat. Haha. Sen gick maria och jag in till stan och kollade snabbt och sen när ja kom hem pluggade jag och det är precis vad ja ska forsätta med! Men ikväll blir det paus, då blir det Desperate Houswives, en stor kopp te och en lussebulle!

Vad ska ni hitta ikväll?

RSS 2.0