Godnatt!

Nu ska kajsa till sängen och sova! Godnatt! ♥


Inga lektioner!

Nu sitter jag hos donjeta med maria och vi har kollat på kyle xy och snackat för vi hade ingen spanska och sen var det lunch så vi har haft 2 timmars rast men ska tillbaka till skolan nu för vi har slöjd och sen gympa, och på gympan ska vi hoppa höjdhopp, säg lycka till för det behöver jag, för kan inte hoppa.



Donjeta på bild! <3

Nu drar jag till donjeta!

Godmorgon på er alla!
Nu ska jag alldeles strax dra till donjeta för ska vara hos henne lite innan för vi har ju sovmorgon idag! Men nu får jag skynda mej, ha en super bra dag i skolan, på jobbet överrallt! :D


Så här ser kajsa ut  när hon vaknar förutom kläderna då! :D



Outfiten för idag!

- skorta från hm
- vitt linne från ginatricot
- jeans/leggins från bikbok ( dom köpte jag i fredags! )


Sofiero

Hejsan, igår var jag i stan med donjeta och maria och kolla monki för det har äntligen öppnat i halmstad nu! Och sen köpte jag ett par jeans/leggins på bikbok också. Idag har jag + familj och mormor varit på sofiero i helsingborg , det va jätte fin väder tills vi skulle hem och då öste det ner men precis när vi var vid väla och ikea slutade det regna haha. Vi åt mat på väla och sen kollade vi i affärerna och sen åkte vi hem. Jätte mysig dag, älskar helsingborg så mysig stad, fast gillar göteborg mest! Nu ska jag alldeles strax till espresso house med maja och ta en varm choklad! Hejsvejs!


Sofiero








Labyrint



Jag i labyrint :)


Lusthus


Vandringsdag!

Hejsan allihopa!
Idag var det vandringsdag med skolan och det var väldigt jobbigt! Först skulle vi gå i våra grupper en rätt lång väg tills vi skulle äta och i min grupp va det ingen i min ålder, det va två 6:or som kastade bär på gruppledaren på skoj och sen var det två 7:or som gick och lyssnade på musik och va jätte sega hahah, men det va faktiskt lite kul ändå! Efter vi hade ätit så va ja o några fler från min klass med på dunkgömme med 6:orna hah kom ihåg när vi alltid lekte det i 4-5 , det va minnen det! Sen gick vi tillbaka till skolan i solgasset! Så vi slutade vid 12 ungefär, tidigt och skönt sen när jag kom hem har jag bara pluggat, duschat och kollat på tv.


dominika som ler.



Maria <3


bästa vänner!  :)


trött på muffins?


Idag fick vi sluta tidigare i skolan för några i klassen skulle redovisa för läraren så då stack Maria och jag hem till mej och gjorde muffins och sen typ tryckte vi i oss nästan 12 muffins och sen direkt efter det skulle jag träna med donjeta så var jätte mätt och hade ont i magen men det gick bra ändå, men just nu och kanske några dagar frammåt vill jag inte ens se muffins haha! Men måste iväg och handla matsäck för ska ha vandringsdag imon med skolan så måste ha med något att äta och imorgon kanske det kommer bilder från vandringsdagen! :D




Idag har jag på mej det här

Hände inte så mycket i skolan idag utom att det var otroligt varmt ute och inne i klassrummen så fick sluta lite tidigare för lärarna tyckte synd om oss. Jag kom hem för en stund sen och då har jag bara suttit vid datan ska gå ner och göra lite mineralvatten i våran soda streamer. Men här kommer iallafall en bild på min outfit jag hade i skolan! Ha en fortsatt bra dag!



♥ kort rosarandig topp från MQ
♥ svart ginatricot linne
♥ jeans från tretton


Min dag

Idag  på gympan i skolan så ska vi ha friidrott i 2 veckor fram och idag hade vi stöta kula och jag är inte alls bra på något som har med friidrott att göra men jag stötte 4,15 meter, vad är erat längsta på att stöta kula ?


Vi slutade klockan 3 och då skyndade jag och maria oss hem till mej och gjorde pannkakor som blev helt misslyckade kan jag säga er!  Men dom va goda. Klockan 5 kom donjeta hem till mej och så packade jag träningsväskan och sen fortsatte vi till f&s och sen körde vi medelgympa i 75 min väldigt jobbigt och det var typ över 130 personer i salen också för det är gratis vecka i halmstad på friskis och svettis på måndag-fredag och sen söndag också så om man ska komma in får man typ vara där en timme innan. Men nu har jag precis duschat och är fräsh och ren och har tänkt att plugga matte så nu får vi säga hejdå ha en jätte bra kväll , pussar!


kläder för idag!



Outfiten för idag:

♥svart linne från ginatricot
♥ tröja från ginatricot
♥ jeans/tights från vila
♥ väska från accent

gamla bilder

tjenare!
Har ju inte bloggat sen i fredags innan maria, donna och jag skulle till stan och där hade vi såklart mycket kul! Igår på morgonen var donjeta och jag på berget och sprang 3 km, jag är faktiskt nöjd för det för jag är inte den som har bra kondis hahah, men ska bättra mej jag lovar! Sen igårkväll skulle mamma & pappa på fest så Maja (syster) och jag hade hyrt 4 filmer och åt lite godis och gjorde taccos, och hade spa kväll mycket mysitgt! Och ett plus den kvällen är ju att min favoritmaträtt är taccos så det var ju bra! Vilken är eran favoritmaträtt?
Idag har jag pluggat matte och no lite, och sen tränat med maja och donjeta, så ska ner och duscha nu och sen börjar jag inte förän klockan 9 imorgon, så ni får ha det jätte bra så skriver jag mer imorgon pussar till er!


PS: Jag har hittat lite gamla bilder så nu får ni se hur jag såg ut när jag var liten.


detta var cirka när jag var 6-7 år.

Och här jag var jag cirka 10-11 år , och detta är jag till vänster och ebba till höger och vi skulle till en maskerad och jag föreställde cristina aguilera i brunt hår och ebba var ju bäst utklädd till en i kiss!  


och här cirka 4 år ;)


Översättning

Kollade på linns blogg och såg att hon hade lagt dit översättning, så att man kunde läsa bloggen på många olika språk och tyckte det verkade vara en super bra idé så jag gjorde samma sak. Tack för inspirationen linn! :D




Så nu kan ni kolla på många språk! kul va ?

Musik

Vilken är verisionerna tycker ni är bäst jag tycker remixen och tycker inte ni att det låter lite som rihanna med rösten i början? ;)


Kristinia DeBarge - Goodbye



Kristinia DeBarge - Goodbye (Mike Rizzo Funk Generation Radio Edit)


mycket dålig uppdatering!

tjena!
Mitt internet på min data har börjat funka lite då och då igen så kan blogga lite nu då! :D Idag var jag i skolan såklart och vi slutade 10 över 1 så det är ju skönt och sluta så tidigt på en torsdag. När hanna, mia och jag skulle hem till hanna så mötte vi några killar som nollade sig, och dom som inte  vet vad det är så tror jag att det är när man t.ex ska börja första året på högskolan så kan man bestämma om man vill nolla sig och då hittar alla treor på vad man ska göra och många har ju såna fina dräkter på sig haha. Men iallafall så träffade vi dom en gång igen sen och första och andra gången sa dom såhär:

- nollorna: Ligger pizzerian ditåt ?
- vi: ja det gör den.
- en av nollornas kompis: Men snälla varför frågar du dom dom går ju inte äns på gymnasiet.
- Hanna: Hur vet du det! ? hahaha

vid pizzerian:

- Nollorna: Kolla där är hon igen, och då menade dom hanna.
- Hanna: Nemen hejsan bästa vän!
- nollorna: Ska ni också ha pizza eller?
- Vi : Nej men kanske sen.
- nollorna:  Okej synd.
- Vi : JApp , vi synes ;)




Men ahh, sen drog vi till stan och kollade lite runt i affärer och jag hittade världens mysigaste/snyggast stickade kofta, den kostar 600 men ska ha den ändå haha, kan ju önska mej när ja fyller år den 7 oktober! :D
Har ni gjort något roligt på sistonde?



nananana

Nu ska jag duscha och bli ren och sen ska jag ta fram kläder till imorgon och sen sova, är väldigt trött, hahah.
Denna fråga fick jag i skolan så nu är det eran tur att välja!
Om Ni  fick en miljon kronor om ni gjorde antingen -  

* simmade med hajar
* åt 3 daggmaskar
* hoppa fallskärm

Vad hade ni valt då?


andra dagen i skolan

Nu var andra dagen i skolan överstökad, börjar faktiskt tycka att betyg låter väldigt spännande, haha!  Slutade klockan halv 1 och då gick maria och jag hem till mej och gjorde pannkakor till mat, haha när en pannkaka var jätte varm delade vi på den och tog oboy-pulver på det blev jätte gott för det smälte! haha ni måste prova det! Sen tog vi bussen in till stan också köpte jag ett vanligt svart ginatricot linne och en foundation, men fick det hackade när jag skulle lägga in bilden för
sitter fortfarande på bärbaren för min data funkar fortfarande inte. Vad har ni gjort idag då?
Ha en super kväll och jag hoppas ni kollar lika mycket på min blogg fast jag inte kan uppdatera så mycket! :)

börja skolan

Hejsan, sitter på bärbaren nu för internet funkar inte igen på min data så får skriva ett kort inlägg för den här datan är super seeg! Först vill jag tacka för alla komentarer ja inte har hunnit svara på ännu och jag ska försöka fixa min data så ja kan svara på dom! Började skolan idag, vi har fått ett väldigt bra schema tycker ja och nästan hela denna veckan slutar vi kl. 1 bara för det är första veckan ;D, fast det dåliga med skolan är att vi har fått ny spanskalärare och gympalärare, både dom gamla var jätte bra! :( Men det kommer nog gå bra ändå, men nu börjar datan hacka lite så ska vell dra upp och spela lite the sims 3 på min data hehehe. Hoppas ni har haft en suuper dag!




Outfiten första dagen! :
♥ svart kofta från hm
♥svart linne från hm
♥ blommigt linne från London
♥ jeans från Lee
♥ brun väska från accent

The sims 3

Kom på att jag glömde att säga att Jonny ( datakillen ) var här innan idag och fixade the sims 3 så det funkar nu så  nu är jag glad! :D Men nu måste jag duscha hahaha godnatt , önska mej lycka till till imorgon iskolan! Börjar ju 8:an så det blir betyg nu :O


En bild från den dagen jag köpte the sims 3 .

Mys hos ebba ♥

Träningen blev inställd för ledaren kom aldrig, lite konstigt men men, så jag cyklade hem istället och nu har jag mer tid för att fixa inför imorgon för jag har rätt mycket att göra som t.ex.

♥ äta
♥ dusha + raka benen
♥ packa väska inför skolan imon
♥ Ta fram kläder jag ska ha imorgon

ps: Jag ska försöka gå och lägga mej klockan 22.00 tror ni jag hinner ?




Igår bestog kvällen av mej, ebba och linn. Vi grillade hemmagjorda hamburgar som blev väldigt lyckade :O och sen satt vi i ebbas uterum och bara snackade om allting typ, super mysigt var det! Och gick linn hem för hon skulle `` jobba ´´ dagen efter, men jag stannade och kollade på filmer med ebba och sen sov jag där. Väldigt lyckad kväll tycker jag!


Linn gjorde hamburgarna


Jag grillade hamburgarna , fin bild haha.


Och ebba dukade jätte mysigt!


Söte Linn med sin Pommac hahah <3


Söte ebba som uggla <3

Min dag

Hejsan , igår var det en mycket lyckad kväll, berättar mer om den senare för ska dra och träna nu, och senare ikväll måste man fixa saker för skolan som börjar imorgon iallfall för mej! :( När börjar ni skolan?


Jag i våras

glömde säga en sak!

Att jag är väldigt glad för mina statistik har ökat rätt mycket men det är inte besöksrekord än men det får jag vell hoppas det blir snart, det är jätte kul att kolla statistiken när den ökar och tack för alla komentarer, och komentera gärna om ni tycker det saknas något på bloggen som jag kan skriva om eller någpt, Tack alla iallfall! :D


Mysig dag

Hejsan, igår blev kvällen hos donna jätte bra, vi va först ute en stund och sen kollade vi på baksmällan och guuud va man skrattar till den filmen hahah! Sen gick vi ut lite till och sen kollade vi på CSI Miami, och sen skulle jag hem. Idag kommer det bli en suuuuper mysig dag förhoppningsvis, ikväll ska vi antagligen sitta några människor hos ebba, vi ska försöka grilla så gått det går fast det regnar med det blir ju mysigare då, så får hoppas att det blir av bara, och då ska kameran med så det  blir bilder ifall det blir av, men nu måste jag pallra mej över till ebba hejdå Ha en super dag!

Här kommer några bilder som jag tog igår:








fotat lite

Fotade lite med kameran för den har äntligen kommit tillbaka från lagningen! Har fixat klart mej så halv 7 cyklar ja till donjeta och då blir det movietime! Hejssvejs på er!


Jag i krull haha , kmr många mer bilder sen!!


ut i solen

Nu ska jag gå ut i solen, för det kommer nog inte vara sol så länge till och jag ska inte till donna förän ikväll så det blir super men ska ut nu och äta plommon också mums!



Jag just nu ,  och outfiten blev ju med på bild med så här kommer den :
♥ monki
♥ shorts only
♥ solglasögon vet jag inte

Godmorgon

Godmorgon allihopa!
Hur mår ni idag? Jag mår iallafall jätte bra. Vaknade för en stund sen så ska ner och duscha av mitt hår för jag har haft inpackning i håret under natten och sen ska jag vell ta och äta frukost. Igår försesten så toppade min syster mitt hår fast det syns inte så mycket på längden att det är toppat så jag tänker på att kanske lägga in en bild och bara visa ändå, haha. Idag ska jag vara med donjeta vi ska kolla på baksmällan hemma hos henne och skratta ihjäl oss för det är ju många som har sagt att den är jätte rolig! Men nu måste jag börja fixa mej så hörs vi senare hejdå!


hahah en jätte söt bild på mej och donna när vi båda är oförberedda :)

Dag med hanna

Idag har jag varit med hanna. Vi bakade chokladbollar och kollade på harry potter och den flammande bägaren och hade väldigt mysigt! Jag kom hem halv 6 packade träningskläder och sen kom donna hit och sen när vi skulle cykla till F&S så började det åska jätte mycket så mamma fick köra oss dit och sen hämtade hon oss också och nu ska jag ta och kolla på film med min underbara syster så godnatt för det blir nog inget mer inlägg idag ha en trevlig kväll!



mysig dag

Blev ju inget bloggande mer igår som jag visste, och det blev ingen grillning heller eller ebba och jag var med asta och sen på kvällen satt vi i ebbas trädgård och grillade marsmallows och drack coca cola, jätte mysigt hade vi! NU har jag vaknat väldigt sent så kanske börja ändra att jag får gå och lägga mej tidigare för jag börjar ju skolan om 4 dagar, gäsp! Haha. Men idag ska jag vara med hanna och vi ska kolla på filmer och äta jätte mycket fruktsallad! Mums!!




skulle bara visa min nya fina rosa naglar haha :D

Godmorgon

Godmorgon!
Nu har jag rätt mycket att göra som t.ex duscha, tömma diskmaskinen, ta upp äpplena från marken i trädgården och äta frukost och fixa mej och sen ska jag hem till ebba och kolla på film. Och ikväll ska jag kanske grilla så det blir  vell inte så mycket bloggade för mej idag men ni får tänka på vilken rihanna ni gillade/gillar mest, gillar ni henne och hennes klädstil mest nu eller då för hon har ju förändrats väldigt mycket! ?


           
rihanna nu!                          rihanna då


linnet

Hejsan, nu funkar internet på min data men jag tror jag gjorde något så det funkar bara för stunden men som tur ska datagubben komma hit snart och fixa lite ändå. Men nu har jag tagit bild på linnet jag köpte idag, det blev inte så bra bilder men hoppas det funkar ändå. Annars var jag, maja och donjeta och tränade medel innan på friskis & svettis, det var jätte jobbigt idag och hon som höll i passet skulle plugga  till gympalärare så för hon skulle få komma in på den linjen så var denna gångens pass hennes prov, så hoppas det gick bra för henne!


Det är ett svart linne som ni ser och så är det  fransar där uppe och sen där bak är det djup rygg. Vad tycker ni om det ?

biblioteket igen

Hejsan, nu sitter jag på bilioteket igen och sitter lite vid datan. Varit i stan med donna nyss och där köpte jag ett linne och en stiftpenna+stift som jag ska ha till skolan för alla mina pennor tappade jag bort eftersom dom blir utlånade till några i klassen.  När jag kommer hem blir det bilder på det jag köpte så då får ni säga om ni tyckte linnet var fint men ska dra hem och äta nu ska sitta vid datan sen ha en bra dag ! :)

Musik


Mariah Carey - Obsessed
*Har suttit och lyssnat på denna låt hela morgonen,Super bra!

stan

Idag var jag, pappa och maja i stan. Jag köpte en jätte snygg väska som jag hade tänkt att ha till skolan och den var till och med utvald som veckorevyns favorit! Vi gick och fikade också bara för pappa hade namnsdag haha, men gott var det! Nu sitter jag och äter glasstårta och läser mitt brev vi fick av skolan, börjar ju om en vecka idag, tråkigt men ändå kul att träffa alla och man har ju betyg nu det har jag ju inte haft innan låter kanske tråkigt men spännande hehe. Om ni också går i skolan, vilken årskurs ska ni börja i då ?


Väskan jag köpte, den har axelband också men det syns inte på bilden.  Och här kom ju min outfit med på bilden också!
♥ vitt linne från ginatricot
♥ vit t-shirt från ginatricot
♥ jeans från cheap monday
♥ + nyköpt väska :)

dagarna jag inte bloggat

Hejsan bloggen, känns bra att en data funkar i mitt hur iallfall men det är ju den segast också haha, men ska försöka blogga lite då och då tills min data funkar! Det har varit fint väder sen i onsdags här fast nu börjar det bli dåligt igen. Men i torsdags låg jag bara och stekte i solen hela dagen väldigt gött! I Fredags till Lördags tältade  jag hos maria med donjeta väldigt kul var det vi badade och solade och kollade på filmen smekmånaden som var väldigt rolig!
Igår var jag med linn, vi badade, åt glass och sökte våran talang i veckorevyns nya tidning med korsord hahah och det gick ju väldigt bra! Måste göras om eller hur linn? :)<33

biblioteket

hejsan, nu sitter jag på bibliotekets data och dricker vitamindryck med smak av citrus/fläder ,mycket gott! Om ni undrar varför ja sitter på biblans data är för mitt internet hemma funkar tyvär inte så jag kommer inte kunna blogga på en vecka kanske, men fortsätt gärna kolla på min blogg och komentera gärna med så blir jag glad när jag kommer tillbaka till bloggen! :D Men nu sitter ja på biblan ju och donjeta har äntligen kommit hem från kosovo så är med henne nu.Vi va i stan innan och då köpte donjeta ett par byxor och nu är hon och kollar efter en bok hon kanske ska låna ;)

Dålig uppdatering

Hej, idag blev det dålig uppdatering igen, får verkligen ta och skärpa mej nu!
Men idag har jag varit på stan med ebba, jag köpte inget men hon köpte ett jätte snyggt  linne ;)
Sen när jag kom hem gick jag och a la familia till verona och åt mat, jätte gott. Snart kommer ebba över igen och då ska vi kolla på film ,och som ni ser har svaren kommit upp från frågestunden så kolla gärna där så vet ni lite mer om mej, Ha det så bra så syns vi senare!


En dålig bild på min outfit som jag hade på restaurangen men ändå är det ju en outfit bild ;)!

♥ svartblå jacka från cubus
♥ Linne med små hjärtan vet jag inte vad det är någonstans ifrån
♥ jeans från cheap monday

Svar på frågor.

Anja

Vad tycker du en bra blogg inehåller?

svar: Jag tycker en bra blogg inehåller mycket bilder och färg för det är mer roligar och kolla på bloggen om det är det och så måste det ju vara bra text så att man inte bara skriver en massa trams som inte stämmer.



Rebecka

1. Något jobbigt du har varit med om?

2.Läser dina föräldrar din blogg?

3.Din favorit klädsel?

svar:
1. Jag tror att alla har varit med om något jobbigt någongång till och med jag, men just nu är allting jätte bra.

2. Min mamma läser min blogg när hon sitter vid datan men inte min pappa för han är inte precis en data person men han vet att jag har blogg.

3. Min favorti klädsel är vell någon snygg klänning/tunika och smycken och pumps, för då är man uppklädd och ska antagligen göra något roligt med sina vänner eller familj och det är alltid kul men jag själv har oftast på mej jeans, linne och en kofta på vardagarna :).



Filippa

Hur länge har du bloggat?

svar: Jag har bloggat sen mars 2009.




Frida

1. Vad är det bästa du vet och varför?
2. Om du bara fick läsa en blogg vilken skulle det då vara och varför?
3. Favoritgodis?
4. Vad tycker du om min blogg
http://fridasjoblom.blogg.se/ 

svar:
1. Det bästa jag vet är min familj och mina vänner och varför är för att jag alltid har roligt med dom och älskar dom så mycket ;).
2. Hmmm,, det var en svår och bra fråga faktiskt , eeh kanske en bloggare som heter melissa i såna fall, för jag tycker hon är en extremt bra bloggare och hon har mycket bilder i sina inlägg och det gillar jag ;)
3. Mitt favoritgodis är nog såna löständer haha dom är jätte goda :D.
4. Jag tycker din blogg är superbra, du skriver om mycket intressanta saker och den är bara almänt super bra! ;)



Linn

Vad gör du om 10 år?

svar: Om 10 år bor jag i New york med några kompisar och jag jobbar på en modetidning :D



Malin

1.Vad drömmer du om att få jobba med i framtiden?
2.Har du någon förebild?

svar:
1.  På en modetidning i New york :)
2. Nej inte direkt kanske min syster ;)



Kanar

Om du måste välja mellan Blondinbella eller Kenza, vilken blogg föredrar du då?

svar: Då föredrar jag Kenza för jag läser aldrig blondinbellas typ.



Cajsa

1. Tjärnar du pengar på din blogg?
2. Vilka läser du dagligen?
3. hur många besöakre har du per dag?
4. om du skulle åka till en öde ö, vad skulle du ta med dig då 5saker?

svar:
1. Nej inte ännu, haha
2. Jag läser Kenzas, stinalees, Fridas, Lovisas och  mina kompisar ebba, linn, mia, beccas bloggar :)
3. Det är helt olika varje dag men mellan 20-40 per dag.
4. mobil, dator, bra sällskap, mat, och en båt hem hahah.



Maria

1.vem skulle du välja att vara för en dag av: Blondinbella, Kenza, Kissie eller Stinalee?
2. har du någonsin gjort något du aldrig trodde att du skulle göra och vad var det för något?

svar:
1. Hmm, jag hade nog valt att vara Kenza, för hon verkar ha ett sånt skönt liv ;)
2. Var nära på att sätta mej i kanonen på liseberg hahah , jag är så feg haha :)




Tack för alla underbara frågor och ha det så bra!

namnsdag

Hej, varit väldigt dålig på uppdatering denna dag. Men jag har kollat på film med hanna hela dagen och haft jätte roligt, vi har kollat på fjärde säsongen av o.c, guud va jag älskar den serien , någon mer som gör det ?
Och så har jag haft namnsdag idag , så grattis till mej haha. Men nu ska jag svara på alla fråger ni har vatt gulliga och ställt till mej, så hejdå och godnatt ;)

Marinfestivalen

Va ju på marinfestivalen med maria fast innan den så gick vi runt i stan och kollade runt i alla affärer, jag hittade inget men maria hittade en jätte snygg tröja på hm. Sen efter en lång tur på stan blev vi väldigt hungriga så vi gick och köpte varsin bagguett på Hello och satte oss vid nissan för det var ju jätte fint väder. Sen efter vi hade ätit upp och snackat klart gick vi till marinfestivalen, det var väldigt mycket folk överrallt! Jag köpte godis, och ett jätte fin armband som det kommer upp bild på imorgon. Och sen vid 8 skulle maria hem så då gick ja hem och åt mat , sen kollade jag, mamma och pappa på seven pounds igen, eller iallafall för mej för jag har sett innan med hanna, den är super bra! Men nu ska jag nog ta och sova lite så hoppas ni har haft en super dag, godnatt

PS, glöm inte att fråga mer frågor i frågestunden för jag svarar på dom imorgonkväll ;) ställ era frågor här,



mia och jag på cubus.


ganska mycket folk bara vid ett ställe och nästan allt detta var kö till en sak.


vi skulle  rullat runt i dessa små bollar men vi orkade inte stå i kö och mia hade inte pengar haha. Men det verkar extremt kul! :D


mia :)


jah vid nissan ;)


Marinfestivalen

Nu är Maria och jag påväg till marinfestivalen/stan, idag kanske det inte kommer så mycket bilder men kanske några. Och jag får svara på frågerna imon kväll istället för igår var jag hos mormor för hon fyllde år så jag hann inte och ikväll hinner jag inte heller så fortsätt fråga på! :D



en bild på mej o mia just nu, men bilden är ju väldigt dålig för min webb är inte så bra hehe.

Hos maria

Iförgår till igår sov jag hos maria och vi hade jätte roligt, vi tog såklart massvis med bilder med mias mobil och här kommer några av dom , haha på den första  bilden har vi marias solkepsar ;)



ja o mia , vi e så heta ;)



jag


tulli


maria :)


flisan

RSS 2.0