nu flyttar jag, så häng gärna på!

Byter blogg nu, så kika gärna in på den nya!!


klicka på bilden, så du kommer vidare!

är påväg till st

0-3b181d0d2cfb69f18a17e7f94b63683b.png

Kolla varifrån!

är påväg till stan nu med donna så vi hörs när jag kommer hem ha det bra!


ice age 3 again,

Nu ska jag äta mat och kolla på ice age 3 med pappa! Såg den på bio med hanna och den var jätte bra som dom andra! Haha, filmtips om ni vill skrattta! Ha det bra! :)


Kolla in Linns nya blogg!..

Kom nyss upp från ett långt skönt bad. Mysigt. Var ju och tränade innan, hur skönt som helst är det faktiskt!

Men nu är det så att min kompis linn, har bytt  bloggaddress till http://styleoflinn.blogg.se/ så besök gärna hennes nya, det uppskattar hon nog! Hoppas ni gillar den. pussar! :)


Linn & Jag i höstas. ♥


en timme kvar...

..tills ja ska träna. Efter skolan gick maria med mej hem och då åt vi kanelbullar som vi hade bakat på hemkunskapen, mums! Vi pluggade engelska men fattade inte så mycket haha. Men får göra det ikväll istället. Men om en timme som sagt kommer donna och hämtar upp mej och då ska vi iväg till Friskis & Svettis och träna afropass i en timme.


 Och en sak, till i förra inlägget glömde jag säga att det är tyvär inte jag som har tagit bilden, för det va många som tyckte bilden är fin och haha det tycker jag med men har inte tagit den själv! Så ni vet! Kram.

Goodnight.



Godnatt, mina små söta läsare!

En vanlig måndag.


inte speciellt fin bild på mej, men det är iallfall hur jag ser ut just nu.


Idag, va det en helt vanlig måndag utom att min kompis Becca började i min klass. Det var kul hon kom snabbt in i klassen iallafall tyckte jag. Det var kul. Efter skolan gick maria med mej hem och det blev mackor och snabb titt i hm katalogen, ska antagligen beställa ur den. Sen blev det datan för mej och maria gick hem. Ikväll ska jag nog fortsätta läsa på min bok, det är twilight! Någon som har läst den?





The beautiful life.

Som ni kanske vet skulle ju Mischa Barton vara med i en serie som skulle ha premiär i höstas som heter The beautiful life. Men dom la ner den för att Mischa började vell strula till det eller något men till dom som vill se det har dom lagt upp några avsnitt på youtube, och avsnitten är hela 40 minuter inte bara snuttar. Så ta en titt. Ja gillade det iallafall. Här kan ni kolla.


Film med banana split.

Nu ska jag sätta på The proposal och och luta mej tillbaka med en skål med banana split. Erkänn det låter skönt?
Men först ville jag säga förlåt för en otroligt dålig uppdatering dom senaste dagarna men igår blev vi klara med allt plugg för denna veckan så har ingenting att plugga nu under helgen så kan blogga istället. Bra eller hur?
Ha en bra fortsatt kväll.


banana split♥

mary-kate and ashley Olsen.





Erkänn, den första bilden är hur cool som helst?, ser ni deras tatueringar liksom. Haha. Tänk att dom små söta tvillingarna har blivit så himla kända, nu är dom fashionistas, har eget klädmärke och allt. För mej är dom en stor! Inspiration.
 Eller vad säger ni?

Card by Linn.

Hejsan, förlåt för det inte blev någon uppdatering igår men kommer ju idag istället.

Måndag: Försov mej så jag missade första lektionen, men sen sprang jag ju till skolan så då kom jag i tid. Efter skolan var ja med maria och då åt vi kladdkaka och hittade på dikter som ska läsas upp i skolan på fredag. Sen kollade jag bara på film och pluggade recensioner.

Idag/Tisdag: Idag, hann jag till skolan i tid, skönt! Vi hade en rätt kort och soft dag men vi har så långa raster där det inte finns så mycket att göra men vi har ju alltid kul ändå. Efter skolan gick jag hem och åt. Nu snart kommer Donna och hennes pappa hit och då ska han skussa oss till Friskis och Svettis för vi ska nog gymma idag också, annars tar vi ett pass. Kommer hem cirka kvart i 7 och då ska jag duscha, äta och plugga lite och sen blir det ett blogginlägg till! Kram.


Där pluppen är låg linn när hon skrev kort till mejj :D



Och Linn kom hem inatt också. Hon har varit i Thailand i 3 hela veckor. Men hon har säkert haft det jätte bra. Måste bara träffa henne snart! <3

PicByMe.


pic; on the beach by me.


Var och gymmade innan idag. Var hur skönt som helst att börja träna igen! Sen när jag kom hem tog ja ett långt baaad. Skola igen imorgon då, men nu ska fortsätta prata med hanna i telefon.

To the beach.

Godmorgon! Sovit gott ?

Det har jag iallafall. Om 10 minuter ska jag plus min familj ner till stranden och ta ett vinterdopp.Haha nej det ska vi inte skojjade bara lite. Vi ska ta promenad och sen tar min syster med sig sin systemkamera så då blir det nog lite bilder också sen när jag kommer hem.

Är det någon som brukar vinterbada / har vinterbadat?




outfit for the day.


halsduk - vila, skorta - systers, svart linne - ginatricot, ljusa jeans - cheap monday.



Blev inte film med donna ikväll, men familjen har hyrt någon film så ska gå ner och kolla vilken det var och sen blir det fooditime, Haa det bra!

New shirt.


Pic: ny  tröja!  På tröjan står det NOPE.



Kom nyss hem från stan. Hittade en tröja ändå, haha. Nu sitter jag och halvdansar med donna till lite gammal musik. Ikväll ska vi kanske kolla på film och kanske gråta till samma film jag såg igår, men ni får ha det bra såläng pussar /k

Donna på ingång.

Snart kommer donna hit och då ska vi ta en tur till stan, och om vi orkar ska vi antagligen fika med. Mysigt. '
Får se om jag kommer hem med en påse eller inte för egentligen ska jag inte slösa mer men det är ju lätt och säga. Haha. Ha en bra eftermiddag! /k


pic: från webbkameran som inte är så bra. :)

My sister's keeper.



Maja och jag kollade nyss klart på den här filmen, och den var otroligt bra. Jag kan säga er att jag gråter aldrig till filmer men till den här rann bara tårarna hela tiden. Så himla bra och sorlig! Verkligen ett filmtips!!

Lindsay Lohan släpper ännu en kollektion.

Nu ska Lindsay Lohan släppa en ny kollektion som ska heta 6126. Kollektionen innehåller leggins från fransar till spets, med mera.




Det var lite av kollektionen restan kan ni kolla här.


Så vad tycker ni om den?

A cup of chocolate with cream.





Började skolan idag. Väldigt skön dag, men vi kunde lika gärna börjat på måndag som de flesta skolor gör, för vi hade bara matte 10 minuter, spanska och sen svenska. Maria gick för en stund sen och jag har precis druckit upp min choklad med grädde. Ha en bra dag, så länge så ses vi senare. Kram/K

redigerad VS. vanlig ?


vanlig.

redigerad.

Har precis börjat trixa lite i photoshop, och är stolt över mej själv att jag äns har kommit så här långt, haha. Vilken tycker ni är finast?

fashiontoast.com

Har tippsat om bloggen tidigare, men dom som har kollat in på min blogg senare, och som inte har sett det. Måste ju bara ta en titt på hennes blogg! Fashiontoast.com. Hon bloggar om mode och hennes stil är ju bara helt otroligt cool! Ja som sagt, kolla in och ta en titt och så kommer ni säkert följa den sen!


klicka på bilden, för att komma till bloggen!

Fika med pappsen.

Nu ska jag alldelses strax in till stan och ta en fika med pappa. Och sen senare idag måste jag plugga rätt mycket för börjar ju skolan imon, och kan säga att har inte gjort något under lovet. Inte bra. Men ska träffa ebba med för hon har ju varit i Berlin och shoppat och kollat runt så får se hur hon har haft det! Ha det fint så länge, pussar


Miin nya tröja från Weekday.


jag utan smink, just nu. Och ni ser ju hur dåålig min webbkamera är!

Clothes for the day.



dagens outfit, nu blir det new moon med donjeta, ha det bra!

Things from göteborg.


allt jag köpte i göteborg! supernöjd med allt, och hade till och med mycket av pengarna kvar!



Klockan 07.50 skulle tåget gått från halmstad till göteborg men det var försenat så det gick inte förän 08.30 men det va lika bra. När vi kom fram gick vi direkt och ställde oss vid en affär och vänta tills dom öpnnade, och då gick man in snabbt och kollade runt. Timmarna gick, pengarna rök och påsarna ökade i händerna. Men runt halv 4 -4 mötte vi upp mamma & maja och tog en fika. Jätte god fika men antagligen var det spår av nötter eller ägg i min fika, och eftersom jag inte tål det fick jag senare en allergisk reaktion när vi var på Zara, då mina ögon blev jätte blanka och rödsprängda och min andning blev sämre och sämre. Så då frågade jag och mamma var närmaste akutmottagning låg och vi hade tur att de låg rakt över gatan, och sen kände vi sköterskan, så nu ska jag ta ett antal tabletter varje dag till lördag. Och jag kan säga er att dom är inte alls goda!



Men jag bättrade mej efter 40 minuter så då hann jag shoppa lite till och sen blev det tåget hem. Super mysig dag med donjeta, maria, maja (syster) & mamma. och vi har redan bestämt att göra om det! Men då ska ja nog skippa fikan, haha.

hemma från göteborg.

Hejsan, kom hem för en halv timme cirka från göteborg. Har varit en underbar shopping dag utom att det hända en rätt så stor sak med mej på slutet men jag berättar mer detaljerat som sagt imorgon, för är suuuuuper trött men imorgon för ni också se vad jag har köpt! Hoppas ni har haft en bra dag, pussar :)

Göteborg nästa,


Jag och maria i somras, saknar verkligen sommaren.



Maria kom hit innan och då åt vi chokladpudding med grädde och banan, mums. Snart ska vi väl gå och lägga oss för vi ska upp halv 7 imorgon, gäsp! Imorgon blir det då Göteborg hela dagen. Kanske blir någon liten uppdatering, men förväntar er inget detaljerat inlägg.

Ni får ha en toppen dag imorgon och ikväll. Hoppas att ni har kommenterat mycket när jag kommer hem, för då blir jag glad! Pussar & Kramar /k


Lucky me.


För ungefär ett år sen var jag i göteborg med dom här två, ebba och min syster.
Fast var där i våras med med familjen.



Sitter och dricker varm oboy med grädde och diggar musiken som kommer ut ur högtalarna! Idag måste jag verkligen städa på mitt rum läsa i min bok lite och sedan packa för imorgon, som kommer bli den bästa dagen på länge! Ska ju till Göteborg med Maria och Donjeta, superkul kommer det bli. Min mamma och min syster ska också med men dom ska inte gå med oss. Senare ikväll kommer Maria hit och då ska vi äta chokladpudding och kanske kolla på film och sen ska hon sova här. Men ska dricka upp min oboy nu, ha en super dag.

Till donjeta.


Jag & donjeta i slutet av sommaren tror jag.



Ska till donjeta snart. Blir att kolla på film och tjocka ner sig med chips. Annars så vaknade jag klockan 1 idag då gick jag och handlade med pappa och sen kom donjeta, och då satt vi bara vid datan. Slapp dag idag, skönt efter nyår!

Vad ska ni göra denna mysiga kväll? :)



N y å r .

Igår, var de bästa nyårsfirandet på länge! Jag firade nyår med ebba, johanna och hanna. Vi hade jätte kul vi mötte några andra en stund men sen drog vi och kollade på dom fina raketerna! Sen gick vi hem till hanna och pratade och myste. Sen när vi skulle följa johanna till bussen halv 2 så blev det strul för bussen kom aldrig så hon fick ta en annan buss som gick klockan 3. Ebba och jag kom hem frysandes till ebba och då satte vi på te och täckte oss med filtar.


haha rolig bild♥

Ebba och jag♥

Johanna och jag♥

jag och hanna♥

Outfiten för kvällen blev:

- grå sammets klänning.
- halsband
- svart kuvertväska ,julklapp
- svarta tights.

RSS 2.0