neutrogena visibly clear 2-in-1 wash mask

Solade inte jätte länge för vi skulle fika med rabarberspaj. Det var super gott. Sedan kollade jag på Gossip girl och sen the city, älskar verkligen dom serierna och såklart the hills och desperate houswifes med! Nu snart ska jag tvätta bort min mask jag har i ansiktet och sen gå ner och dusha och sen ska jag plugga lite no. Masken jag har i ansiktet är neutrogena visibly clear 2-in-1 wash mask.  Jag har haft ett par gånger och tycker den är väldigt bra och den kostar bara runt 65 kronor. 



Grattisgrattis :)

Min kompis julia fyller 14 år idag och tänkte att ni kanske kan säga grattis till henne :)

och här är hennes blogg . julia

Morsdag

Hejsan

Har inte uppdaterat så bra idag men har varit borta nästan hela dagen. Har varit på picknick någonstans i skåne med famlijen för det är ju morsdag. Men nu är jag hemma och ska alldeles strax ut i solen och sola. Och nu kommer det lite bilder från dagen.




mamma :)



Det här trädet va 600 år gammalt.




värmen..

Hejsan igen.

Har varit uppe en rätt så lång stund nu och har städat lite på mitt rum så ska nog ut och sola nu för det bästa är ju att värmen har kommit tillbaka! :D Vid 12 -13 ska jag och donjeta kanske till Andersberg-festivalen och gå runt och kolla lite och dogge doggelito ska komma dit vid  20.00 men det missar jag för jag ska på middag hoss mormor.  Det kommer mer inlägg sen. Ha en super bra dag! :)


fredag+grillning

Fredag igår ju.  Va i skolan och sånt som vanligt sen stack jag in till stan och köpte en avslutningsklänning och sen gick donjeta och jag bara runt i stan och sedan mötte vi ebba och linn som följde med mej när jag skulle köpa baguette på halo, för jag var jätte hungrig. Vid 7 tiden cyklade Linn, Jag, Donjeta, Rebecka och Ebba till stranden och grillade. Medans grillen skulle värmas badade ebba och linn och jag badade upp till knäna och tog foton :). Sen när vi kom tillbaka till grillen där donna och becka satt kom ebba på att hon hade glömt grillspetten hemma men hennes mamma kom och lämnade dom och sen fortsatte kvällen att bli jätte lyckad, men donjeta drog hem vid 9- 10 och efter det kom ten till stranden. Sen när jag kom hem kollade ebba och jag på kärlek och fördom som va på tv. Hoppas ni andra hade en jätte bra  fredagskväll , för det hade iallafall jag! :D
Bilder och sånt kommer sen!

          

Avslutningsklänningen :)




Outfiten för kvällen.

Godnatt

Vårsoarén gick jätte bra efter det så cyklade jag hem och åt och sen kollade jag på tv ett litet tag och duschade och nu ska jag nog gå och lägga mej för har rätt ont i huvudet, imorgon blir det nog att grilla på stranden med kompisarna :)

Godnatt! :)

                                    
En väldigt gammal bild från när jag sov över hos alexandra och tog många skojjbilder xd :)

Vårsoaré

Igår kollade jag på champions league med ebba och asta, tyckte nog barcelona skulle vinna för manchester united vann förra året  och Cristiano ronaldo spelade väldigt divigt tyckte jag. Idag slutade vi kl: 12.40 för det va inställda lektioner så nu sitter mia jämte mej och väntar på att vi ska gå ut och spela basket, men mår fortfarande illa efter pannkakorna. Ikväll är det vårsoaré på sannarpsgymnasiet. Ni får gärna rösta på mej som veckans blogg, då blir jag glader :)
http://feliciaholmgren.blogg.se/2009/may/borja-rosta-3.html#comment

kläder.

Idag i skolan hände det många roliga saker men orkar inte förklara :P. Efter skolan gick maria och jag hem till mej och åt och lyssnade när det åskade. Maria älskar typ åska och jag hatar det, jag är lite rädd för det. heheh. Någon mer som inte gillar åska ?  Hade läxa i no men glömde den i skolan så får vell ta det imon istället, ska inte träna idag på friskis utan ska ut och springa med ebba .



Dagens outfit.

Kofta från hm
Linne från ginatricot
Svart linne från ginatricot
Leggins från ?

onsdag

Gomorgon,
Idag börjar jag 20 i 10 så jag fattar inte riktigt varför jag gick upp halv åtta men det är ju alltid bra att slippa stressen. Snart ska jag gå ner och äta frukost och sen fixa mej och sen dra till donjeta. Efter skolan ska vi kanske träna men det är inte säkert. Vad ska ni andra göra idag ?

Nattinatti

Snart ska jag sova, ska bara fixa mitt hår för jag badade innan. Det börjde visst inte åska så hoppas att vädret är så här fint o bra hela tiden, och ja längtar verkligen tills sommarlovet börjar! :) Imorgon börjar jag 20 i tio så det kommer säkert ett inlägg på morgonen, sov så sött! :)


eftermiddagens outfit

Nu kommer outfiten för idag men på lagdagen så hade jag mys/träningskläder på mej så tog aldrig bild på det men när jag kom hem bytte jag om till några andra kläder så det får  bli eftermiddagens outfit -




T- shirt från monki
Tubkjol från ginatricot
leggins från ?

Lagdag

Sorry för jag inte skrev igår men kunde inte. Idag hade vi lagdag och liten sovmorgon till klockan 9.  Vi va på Gallberget och dom som gick på sannarpsgymnasiet och gick andra året i ledarskap hade vi som  `` lärare ´´ och vi blev indelade i lag och körde olika lekar. Förra året var det jätte tråkigt men i år var det faktiskt väldigt kul tycker jag och det var jätte varmt samtidigt men det kommer nog tyvär börja åska när som helst. Mitt lag vann på lagdagen så man fick en liten godispåse var. Hihi. Vi slutade klockan 1 och då cyklade jag och donjeta och maria till mc donalds och maria och jag köpte glass för det var jätte varmt och sen cyklade vi hem. Om en timma ska ebba , donjeta och jag cykla iväg och träna kommer bli kul och sen när man kommer hem ska jag hoppa in i dushen och sen vid 9 ska jag såklart kolla på desperate houswifes, tycker det är synd att Edie dog för hon va så glad hela tiden ,  Eller vad tycker ni andra som kollar på desperate houswifes? :).

outfiten for today!



- jeans
- svart linne
- Lila peak tröja

söndag

Gomorgon blir det för mej att säga till er för jag sitter här och äter frukost nu och sörjer för att den långa helgen är slut idag. Snart ska jag gå ut en promenad med ebba och ta lite fina bilder på våran natur och sen ska jag  hem och plugga plugga plugga och sen kvart över 4 kommer donjeta och ebba till mej och då cyklar vi ut till friskis och tränar och sen ska jag hem och dusha och kolla på gossip girl :).

rabarber

Hejsan va nyss ute på en skön halv lång promenad med donjeta. Hahah vi gick och pratade om att jag ska följa med henne till Kosovo när jag e 15 så alltså nästa år men det får vi se då. Men  iallafall nu sitter jag och äter rabarber doppat i socker. Det är hur gott soom helst! Har inte så mycket att göra ska kolla på filmen sen men ska vell ta och börja läsa min bok jag fick av pappa :).
Vad ska ni andra göra ikväll ? :)




Jag för kanske en 3 veckor sedan.

lördag

Idag vaknade vi halv 9 men gick inte upp för en halv 10. Då  åt vi pizzamackor till frukost och sen gick ut och va ute ett tag och sen gick vi in igen och spelade råttfällan, heheh det är jätte kul det spelet tycker jag. Sen vid 2 tog jag bussen hem från maria och kom hem vell vid 20 i 3. Då  åt  vi mat och sen gick jag upp till datan och nu ska jag snart ut på en promenad med donjeta och efter det ska jag och familjen kolla på pojken i randig pyjamas, Har redan sett den men den är jätte  sorglig   så  ska kolla på den igen. Och när jag kom hem hade pappa också köpt en bok till mej som heter tillsammans, Jag har redan läst första boken så han gav mej den andra. Jag är inte den precis som älskar att läsa men har verkligen fasnat för dom här böckerna så ska fortasätta läsa dom.







fredagen

Orkade inte skriva ett inlägg igår för  sov ju hos maria så vi gjorde mycket annat roligt istället. När jag kom till maria så åkte vi och badade direkt. När man kom i vattnet var det iskallt men sen efter man hade doppat sig så var det rätt så skönt ändå. Vi åkte tillbaka till maria och kollade på john tucker must die för vi hade läxa i so och kolla på film och ta ut all produktplacering och sen redovisa det för klassen.  Sen var vi ute med marias hundar tulli och flisan och jag har allti varit jäätte rrädd för hundar men hennes hundar var jätte söta och snälla och sen på kvällen gick vi på promenad med undarna och tog fina foton och badade fötterna i en bäck det var jätte kul! Sen gick vi tebaka till huset och satt vi datan och sen gick vi och sov vid 12.



Maria vid sjön där vi badade.




tulli.



flisan


Årets första dopp!

Just nu håller jag på att fixa mej för ska snart åka till maria och jag ska sova över där. Vi ska ta årets första dopp i en sjö och jag är lite seg med badandet i år för förra gången tog jag det ungefär den 28 april hehe. Efter vi har badat ska vi göra mycket annat så kommer nog bilder och sånt imon vet inte om jag kan lägga in något inlägg ikväll men annars kommer allt imon. Ha det så bra! :)

Dagens outfit.




- Byx/leggins 
- randigt linne
- Svart kofta


torsdag

Efter maten cyklade min syster maja och jag till hemmakväll och hyrde bröllopsduellen, den va jätte rolig och jätte bra! Ett stort filmtips till dom som inte har sett den! :D Sen började mamma och pappa kolla på en annan konstig film så gick upp och ska bara packa lite smått till övernattningen hos maria imon.

Här kommer det en fiin sommarbild :).


grillat

När donjeta kom va vi ute o solade i en timme fast solen va inte så stark men har blivit lite brun ändå. Efter vi hade solat stack vi ut och gick runt lite och sen halv 4 stack donna hem. Då har jag inte gjort så mycket mer än suttit vid datan nu ska jag ner och äta grillad kycklig.  Älskar grillad mat. Imon ska jag sova över hos maria :)


solaa

Idag sov jag till halv 11 sen gick jag ner och åt frukost och tog det hur luungt som helst för det är ju helgdag så man e ju ledig idag, imon och lördag och söndag såklart. Och det var ju bra att den första dagen man är ledig blev den vaarm dag! Så snart kommer donjeta hit och  då ska man soola tills man blir jätte brun. Sen vet jag inte så mycket jag ska göra mer men det kommer flera inlägg lite senare idag :)


onsdag

Känns skönt att det är första lovdagen imon eller det är ju ett väldigt kort lov med ändå. Slutade 20 i 2 och då cyklade jag hem och satte mej vid datan sen lite senare kom donjeta och då gick vi till stan och hittade 2 jätte fina tröjor och ett par fina shorts ska se om jag ska köpa något av dom. Efter stan skulle donna hem och äta så då åt jag med och efter maten åt mamma och jag jordgubbar doppade i hemlagad chokladsås. Mums! Sen kom donjeta och då gick vi över till ebba, linn och becka och va ute med dom sen gick donjeta och jag hem till mej igen och har suttit och datanördat oss hela kvällen. Bytte outfit för kvällen så det kommer några bilder.


 MUMS!

Linn, becka och ebba och halva donjeta :)

Jag & donjeta <3


Kvällens outfit.

Dagens klädsel



En rätt så enkel klädsel idag.

Lila linne från ginatricot
Jeans från ginatricot.

Onsdag

Gomorgon!

Igår blev det aldrig något inlägg så det kommer lite snabbt nu. Det va skola igår igen och efter skolan gick vi hem till donjeta och sen hem till mej vi bestämde att vi bara skulle träna danspasset idag så när vi skulle cykla iväg dampade donjetas cykel för hon hade fått lånat sin mammas cykel för hennes lilla syster hadde nycklarna. Men sen när vi va påväg hem kom hennes lilla syster med hennes cykel som vi fick ta så vi hann till träningen ändå.När jag kom hem blev det att äta sen plugga plugga plugga för har no prov imon och sen kollade jag på desperate houswifesoch sen dushade och sen gick jag och sov. Idag är det den sista dagen innan en låååång helg och vi har noprov idag, men tycker jag kan det mesta! : Har sovmorgon till kvart i 9 så sitter här och väntar tills klockan ska bli kvart i för då ska jag dra till donjeta. Ikväll kommer det ett till inlägg så ha det så bra puss och kram / kajsa

Grattis grattis!

Glömde säga grattis till min kompis Patricia. Hon fyller ju 14 år idag! Så säg grattis :)!


Måndag

Idag när jag skulle fixa mej till skolan sminkade jag mej faktiskt, senast jag gjorde det var typ kanske för 1 månad sen. Jag cyklade till skolan och efter skolan så var ja med maria, vi gjorde smoothie och den blev jätte good. Sen gick maria hem och  vi fick rätt mycket läxor till måndag i nästa vecka, 2 spanska läxor och 1 so läxa, och att vi har no prov på onsdag så måste nog dra iväg och plugga lite nu hejdå.



receptet är bara jordgubbar, vaniljyogurt och socker sen är det bara att mixa
och sen dricka :)).


outfit

Idag har jag på mej det här -



jeans från tretton
svart linne från hm
vit tröja från ginatricot
halsband från hm

helgen

När ebba och jag kom hem till Linn igår så gick vi ut en stund och snackade sen när vi kom tillbaka kollade vi på postkodslotteriet såklart och vi såg oss själva flera gånger och sen kollade vi på både american pie och melodifestivalen och tog massor med bilder! Extremt kul hade jag igår :D. Idag har jag och min syster städat nästan hela övervåningen och sen åkte maja, mamma och jag till Eurostop och köpte nya skor till mej för mina blev ju snodda på friskis och svettis så jag köpte exakt likadana. Vid halv 5 cyklade donjeta, ebba och jag iväg till Friskis för att träna och sen när vi skulle hem hade någon kommit och lämnat mina gamla skor så nu har jag 2 likadana skor :D. När jag kom hem dushade jag och kollade på gossip girl, tycker att chuck och blair ska vara ihop. Nu sitter jag och pluggar och tror jag ska gå och lägga mej vid halv 11 idag iallafall för förra veckan gick jag och la mej rätt sent.

Bilder från igår hos Linn.







Lördagens outfit!
 







Linne från ginatricot
linnet under som egentligen är en tubkjol kommer från ginatricot
tightsen från ?


EUROVISION

Vilka ska kolla på Eurovision Song Contest ikväll då?

Lördag

Städade nyss klart mitt rum det är rätt så fint nu faktiskt. Innan idag har jag följt med maja ( syster) när hon har klippt sig och solade solarium sen när vi kom hem kollade vi she's the man, channing tatum är så snygg i den filmen! Men nu måste jag börja fixa mej för ska snart iväg till Linn, ska kolla eurovision med ebba och linn :D


Bilder från fredagen!










lördag

Hann inte skriva igår hade mycket att göra så det blir ett inlägg med lite bilder och sånt nu istället.

Fredag - Skolan va som vanligt, hade matteprov och det gick bra faktiskt. Slutade skolan 12.05 då gick maria och jag hem till mej och gjorde chokladsås med glass och sen gick vi ut och spelade basket och tog lite fina bilder för det var väldigt varmt! Sen vid 3 gick maria in till stan för hon skulle möta sin syster så då bytte jag om till bikini och shorts också kom ebba över och då solade vi och tog lite bilder vi också vid 5 fixade vi oss och sen gick vi in till stan för det var mycket konserter och sånt så vi gick och köpte en baguett och sen kollade vi på när andra spelade och vi mötte donjeta och hennes lilla syster anduena så vi var med dom ändä tills vi skulle gå hem.  När vi kom hem skulle jag bara äta sen gick jag hem till ebba igen och då kollade vi helens små underverk, älskar den filmen det är jätte bra!  Då var min dag slut och nu kommer det lite bilder :).




torsdag

Kom inga bilder igår för hittade ingen fin klänning. Idag på min skola gick brandalarmet så alla typ trodde det hade nått med vallås branden först, men sen fick vi reda på att det var någon lite omogen person som hade tryckt på knappen. Efter skolan gick jag och maria hem till mejjj och gjorde pannkakor som inte blev bra idag igen. Vi tog lite roliga bilder också. Klockan 5 gick maria hem och då satte jag mej vid tv sen vid klockan 6 skulle jag egentligen på ebbas teater men kunde inte :(. Så istället åt jag och nu sitter ja vid datan och måste plugga matte snart för har prov imorgon. Önska lycka till! :)



maria och jag, jag ser väldigt trött ut på bilden.



och maria som hoppar.

onsdag

Gomorgon på er

Idag efter skolan ska jag och donjeta cykla in till stan och möta ebba för vi ska leta efter avslutningsklänningar så det kommer nog in  några foton lite senare om jag hittar någon då. Men annars är det bara skola och efter stan skulle ebba och jag kanske följa med donjeta till hennes repetion till lördag när hon ska gå parad.



Kalinichta

Jag kan tro att ni kanske inte fattar vad Kalinichta betyder, men det betyder godnatt på grekiska. Så då säger jag

Kalinichta för jag ska gå och lägga mej och sova nu och bara så ni vet är det bara 1 månad till sommarlovet så ska vell ligga och drömma om det! :)


otursdagen...

I skolan hade vi ingen engelska för vi skulle ha extra rep med musiken, sjunga i 2 timmar är inte det allra roligaste ska jag säga er ii alla fall inte med vårna lärare! Efter skolan drog jag hem och åt och kollade lite the tyra show sen kom ebba och donjeta till mej först började otursdagen med att ebbas kedja på cykeln hoppade av så vi kom nästan försent till friskis och svettis passet sen efter basgympan körde vi danspasset efter för första gången det var väldigt kul! Men sen när vi skulle hem och ta våra skor va mina skor inte där så någon hade snott dom? Jag tycker det bara är helt omoget att sno skor men vi sa till i receptionen och dom ska kolla om dom får in dom. Så fick cykla hem i träningsskor och sen blir det att äta kräm och kolla på desperate houswifes. Ha en bra kväll puss kajsa



Måndag

Gokväll!

Idag var det såklart skola igen, efter skolan gick maria och jag hem till mej och gjorde pannkakor, jag är inte så bra på pannkakor så det va bara 1 av 4 som blev bra. Vid 4 skulle maria till pianot så då tömmde jag diskmaskinen och sen gick jag upp till datan men vårat internett hackar jätte mycket så kan bara sitta ibland så gick över till ebba istället. Hos ebba kollade vi klart på a double shot at love with the ikki twins sen gick vi ut och sen kollade vi på vänner, tycker joey är roligast i vänner. Klockan 8 gick jag hem och åt sen gick jag ner och tog ett långt och varmt bad det var ungefär 3-4 år sedan jag badade sist. Väldigt skönt var det! Sen gick jag upp och ska göra lite iordning för imorgon till skolan. Jag har bara 32 dagar kvar tills det är sommarlov! Är det någon mer som längtar jätte mycket till sommarlovet med sol o bad och glass!


Titta på tv!

Glömde säga innan att ni inte får missa att kolla på tv på lördag nämligen kanal 4 och tror att det är halv sju men det är ialla fall filmat från idag på postkodslotteriet och jag och ebba och linn är nämligen säkert med där så jag hade på mej en grå kofta mina byxtights och ett vitt linne om ni ser mej. Gonatt sov så sött :)


Söndag

Hejsan igen!

Förra inlägget kom in idag men det va från igår morgon! Men idag vaknade ebba och jag klockan 12 för vi satt uppe till halv 4 inatt och kollade på a shot at love with the ikki twins på mtv.se tycker det är jätte kul det är kul med drama hehe. Sen efter vi hade ätit frukost följde vi med ebbas mamma Ulrika och sprang 3 kilometer sen åkte vi hem och fixade oss. Sen vid halv 4 cyklade vi in till stan och mötte Linn och sen va vi och kollade på postkodlotteriet och en som jag känner hennes pappa vann 1,9 miljoner! Det är väldigt mycket pengar haha. Det va Charlotte Perelli och Alcazar som uppträdde och så var det programledaren för postkodsmiljonärerna och Daniel Da Silva som var där med! Det var jätte kul men va tvungen att dra hem någongång med så ebba ochh jag drog hem vid kvart i 8 och nu ska jag bara fixa lite inför skolan imon. Nu kommer det lite bilder också men det kommer 2 fina bilder som ebba ska skicka till mej lite senare! :) Tack för dagen tjejer , gå in och checka deras bloggar också! -  ebbaLinn






En söt liten ebba på mc donalds! :)



Postkodslotteriet! :)

Bilder

Hejsan nu kommer det lite bilder från kvällen igår med donjeta och ebba :)




Jag.



Våra äppeldrinkar som inte var så goda.



Ebba och Donjeta, stor kärlek till er tjejer! <3

Lördag

Gomorgon på er!

Idag åkte min mamma,pappa och min syster till Lund så ska vara hemma idag och imon själv men ska ju sova hoss ebba så det kommer bli jätte kul! Innan det ska donjeta, ebba och jag ha en tjejkväll. Men nu sitter jag vid datan har precis sagt hejdå till familjen och ska snart ringa ebba och donjeta och säga att det gick ikväll för jag har blivit frisk :), Sen ska jag dusha och fixa mej och sen packa till övernattningen hos ebba.  Kommer mer bilder imon från ikväll tror jag! :)





Min slappe outfit:

Tröja från någon sportaffär tror ja
byxleggins från vila


fredag

I skolan idag hade vi nationellt matte prov jag tror det gick rätt bra skrev nästan på alla. Slutade klockan 12.05 då cyklade jag hem och åt mellanmål sen måste ja ta det lungt idag för jag har fortfarande jätte ont i halsen och om jag är sjuk imon får jag inte sova hoss ebba och då åker inte mamma, pappa och maja till lund , så måste bli frisk! Men  innan frågade jag pappa om vi kunde göra taccopaj ikväll men han sa kanske så får vell hoppas på det. Någon som vet när eurovision song contest är ? Vissa säger att det är imon medans andra säger nästa lördag så vet inte riktigt. Tycker turkiets låt är bäst, inte för att vara taskig mot Sverige men den låten vi har tycker jag inte alls är en schlager.




Min outfit för dagen.

- svart vit randig tröja från Vero Moda.
 - byxleggins från Vila.




Australia

Kollade nyss på Australia, den var nästan den bästa filmen jag har sett! Den va jätte bra och väldigt sorglig så dom som inte har sett då rekomenderar jag den som ett väldigt bra film tips!! :)


Bilder från orientering,

Nu kommer det bilder från orienteringen . 
 




Här är patricia med min mask hahha. Den tog hon med sej till orienteringen och skrämde många.





Här är en bild från när vi gick lite vilse men det var mycket finare i verkligheten än på bilden!




Och här är sista bilden med alexandra på med karta och orienteringskort och det var när vi också var vilse :)

Orientering!

Orientering idag. Först tog vi bussen ut till ön sen skulle vi leta efter småkryp och efter det skulle vi göra matte utomhus? Det gör man vell inte ens. Aja sen va det orienteringen då det var 1- 9 orienterings saker man skulle hitta och jag gick med donjeta, alexandra och emelie först men sen skulle emelie och alexandra gå tillbaka för vi hade missat  5 stycken men donjeta och jag fortsatte så sen gick vi med kim och lonne så vi hittade 2, 6, 7, 8, 9 och sen åt vi lite när vi kom fram sen åkte vi hem klockan 13.00 och då gick jag med jätte blöta kläder hem och nu sitter jag och bloggar och senare ska jag kolla på film och äta kladdkaka och jag har blivit mycket mer förkyld än innan. Bilderna från orienteringen kommer in på bloggen snart! :)

Orientering

Orientering imon på ön och jag ska springa med donjeta. Jag är ju inte den bästa precis på det och förra året var det några som hade kommit ändå till åled dit kommer fan jag komma.  Men vi får hoppas att det blir mycket bättre väder för jag hatar regn! :( Vilka håller med mej och vill ha sol och värme ?

090506

Hejsan , Det var inte halsbränna jag hade det var en halsinfektion men jag ska vara med imon när vi har orientering ändå. Idag var det skola vi fick tillbaka våra spanskaprov och jag fick VG väldigt nöjd för jag hade inte äns pluggat så det var rätt bra. Efter skolan gick jag hem och åt mellanmål sen kom donjeta och ebba och då gick vi till bibilioteket och satt och pluggade i typ 2 timmar sen när jag kom hem satte jag på datan och gjorde lite småsaker sen ska jag äta och sen ska jag och pappa över och handla för man ska ha med sig matsäck på orienteringen. För mig som slutar skolan den 12 juni är det bara 37 dagar kvar tills sommarlovet börjar, väldigt skönt.





Min outfit:

- rosa kofta från carlings
- vit tröja från JC
- byxor från tretton


090505

Hejsan! Idag var det skola igen, slutade klockan 3 då gick maria och jag hem till mej och bakade kladdkaka den blev väldigt god och väldigt mättade tyckte jag. När maria gick hem cyklade Donjeta, Ebba och jag till friskis och svettis och tränade. På den träningen som vi kör är det en tant som också är med och vi har typ blivit vänner med henne hahah hon kommer hela tiden fram och pratar med oss, lite gulligt. Efter träningen dushade vi och fixade oss sen cyklade vi hem och sen hemma kollade jag lite på tv och åt sen satt jag vid datan och kollade lite på A walk to remember den är jättte sorlig, började gråta lite. Och sen har jag fått halsbränna också så hoppas det går över för jag har aldrig haft det innan så vet inte hur länge man kan ha det. Någon som vet något man kan äta eller dricka som lindrar halsbrännan? 
Och sen fyller min kompis Rudina 14 år idag så grattis till henne :D 

Sen har jag tänkt på att om jag ska ha en frågestund på bloggen så kan ni får veta lite mer om mej om ni vill fast inte för privata saker? vad tycker ni?






Det är kakan maria och jag gjorde.

Vem bär den finast?



Vem tycker ni bär klänningen finast av hayden panettiere och eva longoria ?

Själv tycker jag att det är hayden panettiere.

skola igen.

Hejsan, Idag var det skola efter den halv långa helgen. Hann inte äta frukost så var hungrig typ hela dagen och trött på det. På musiken skulle vi redovisa en låt vi har gjort på keybord men det var fel sa hon så vi ska göra det på onsdag istället. Sen hade vi prov o spanska och jag tror att det gick rätt så bra det var om verb och lite annat. Sen när vi slutade 20 över 3 så gick maria occh jag hem till mej sen åt vi finska piroger, jätte gott dom som undrar varför vi åt just finska o inte svenska är för min mamma e finsk :). Sen när maria hade gått hem gick jag upp till datan och sen ikväll blir det vell inte mycket att göra men imon ska man träna igen. hejdå

musik!



Düm Tek Tek - turikiets melodifestival låt.

Denna låten har monija fått mej att gilla, för när jag träffat henne har hon sjungt denna hela tiden hahah. Tack monija för den e sjjukt bra tycker jag. 

eurostop+träning

Idag var jag jätte trött så vaknade inte förän klockan 12. Jag gick ner och åt frukost och kollade på Life Of Ryan han e så himla snygg! Och åt frukost. Sen ringde ebba och frågade om jag ville följa med till eurostop och kolla skor och det ville jag. På eurostop hittade vi inga skor men jag hittade en jättte fin avslutningsklänning men den kostade 700 kr så får vell hitta någon annan. Sen cyklade vi hem och åt var för sig, Sen kom donjeta och ebba och ebbas mamma ulrika hem till mej för vi alla skulle träna,så vi cyklade till friskis och svettis och körde ett pass sen dusha och sen hem igen sen städa på rummet. Så nu är det fint och snart ska jag krypa ner i min nybäddade säng och sova. Hejdå


tjejkväll


Igår var det tjejkväll hos monija. Det var sjuukt kul där med, vi kollade på saw 1 tyckte inte den va läskig alls faktiskt sen käkade vi pizza o snackade mkt sen åkte  vi hem vid 11 och då kollade jag på accepted som va på 3 sen gick jag och la mej och sov. Nu kommer det lite bilder.






monija .



min outfit för kvällen .

- shorts från hm
- linne från hm
väska från monki . :)

bilder från tjejkväll!



mäster grillaren Linn :).




Sveriges bästa volleyboll spelare, hehhe :D


fest - tjejkväll

hejsan, blev inget inlägg igår så skriver det idag :D


Valborg - För var det skola. Efter skolan fixade maria och jag oss med en gång, min syster maja hjälpte oss. Vi gick över till ebba sen där donjeta och linn ochså var också fixade dom sig. Sen klockan 8 körde mamma mej donna och mia till folkparken där la primavera skulle vara. Vi mötte ebba o linn. Klockan 9 började discot och då var det bara dansdans och dans så gjordes. Klockan halv 1 åkte vi hem och då hade jag as ont i fötterna för hade haft pumps på mej hehhe. Sen sov maria hos mej, vi gick och la oss halv 3. Puss på er tjejer :D

1 maj - Maria och jaag vakande klockan 12. Vi gick ner och åt frukost och sen var vi ute hela dagen och åt jordgubbar och drack läsk. Sen åkte maria hem. Och då gick jag och ebba och handlade till kvällen för då ska vi ha tjejkväll med donjeta, becca och linn och vi ska grilla och ha det jätte mysigt. Kommer fler bilder sen. :D 







Detta hade jag på mej, och svarta lack tight och mina svarta pumps :D

RSS 2.0