FRÅGESTUND!

Medans jag är borta en natt haha så kan ni fråga frågor för jag ska ha frågestund!

♥ Jag svarar på dom imorgon när jag kommer hem.
♥ Alla som frågar något och som har en blogg får en länkning på bloggen.
♥ Ni får fråga vad som helst, så ska jag försöka svara på dom.
♥ Nu är det en sak kvar att säga BÖRJAR FRÅGA! :D

Sova hos maria

Nu håller jag på att fixa mej och packa lite saker för inatt ska jag och maria tälta hos henne om det inte blir för dåligt väder, så när mamma kommer hem typ om 30 minuter ska vi köra till henne så jag har rätt så bråttom. Så jag kommer inte ta några bilder kanske bara om mia tar för min kamera är fortfarande på lagning också kan jag inte blogga förän imon men puss och hej :).

lite bilder sen jag sov där sist :)





Film med hanna igen

hejsan,

idag va jag och handlade på maxi med mamma och maja, vi handlade saker till kvällen för vi skulle äta hemgjordpizza. När jag kom hem kom hanna till mig och då kollade vi på film idag igen, vi älskar filmer! :D Vi kollade på Marley and me och halva Wallander kuiren och båda var jätte bra , marley and me mäste ni verkligen se! Den va jätte bra!
Sen gick hanna hem och då började vi att göra pizza och sen åt vi den,  jag gillar mest hemgjordpizza, vad gillar ni mest köpt eller hemmagjord? 










Den sidan till vänster är min del för där är annanas och den högra sidan är min systers för hon gillar svamp och det gör inte jag heh.

Film hos hanna

Nu ska jag alldeles strax hem till hanna och kolla på Hundpansionatet, och en av huvudrollerna är ju då Emma Roberts som jag tycker är en väldigt bra skåderspelerska i sån ung ålder heh. Och hon är ju brorsdotter till Julia Roberts som även är väldigt bra skåderspelerska med! Men nu måste jag skynda mej iväg kommer hem vid 10 ikväll puss och godnatt!



Blondinbella har blivit brunett

Nu har blondinbella blivit brunett och då kommer det ju att bli brunettbella haha. Nej men det är faktiskt väldigt snyggt tycket jag det ser mer mognare ut fast det blonda var jätte snyggt på sommaren. Vad tycker ni om blondinbellas nya hårfärg, Hiss eller Diss?



Bild från blondinbellas blogg.

Shoppat

När vi var i Söderköping var vi även i Norrköping så vi shoppade lite där. Och bilderna är ju kanske dåliga för det är mobilkameran.


               
veckorevyn+armband    sportlinne, nike                 Lee byxor


Träna, träna

Hejsan , var nyss och tränade med syrran ( maja ) , det var extremt jobbigt och det var min gympalärare som hade passet haha. Men nu måste jag dusha sen ska jag ta mej över till ebba och vi ska vell kolla på film och bara ta det lungt , för imon ska jag vara med hanna.

Hiss eller Diss ?



Jeansjackor, Hiss eller Diss?
Jag tycker verkligen Hiss, jag har tyvär ingen jeansjacka själv men jag tycker dom är jätte söta så måste nog skaffa en! Eller  vad tycker ni , Hiss eller Diss för jeansjackor?

i'm back!

I'm home now! Det har varit jätte kul i Söderköping men det är alltid skönt att komma tillbaka också. Nu kommer det lite bilder från söderköping, för sen ska jag gå ner och kolla på någon film antingen på kanal 5 eller 3:an.


skärgården.


när vi skulle fika någonstans.


fint leende ja har. hehe.


Söderköping

Hejsan, om 1 timme eller så sticker jag, mamma och min syster till Söderköping ska vara där hos några kompisar till söndag, så det kommer inte bli något uppdaterat men sen när jag kommer tillbaka kommer det lite grann men jag ska be er tänka på om jag ska ha veckans blogg när jag kommer hem?  Blir väldigt glad om ni skriver vad ni tycker och om ni hade varit med då. Men nu har jag väldigt bråttom så puss på er alla kommer sakna er!



En mycket fin bild på mej :)

Min dag

Imorse kl. halv 11 kom athena till mej och vi satt och snackade jätte länge för vi har inte träffats på ett år eller nått sånt,för hon bor i stockholm . Sen vid middagstid gjorde vi tonfisksallad, jätte gott! Sen stack vi hem till Hanna och då kom Carol dit också så hjälpte vi hanna packa lite för hon ska till stockholm imorgon och så skrattade vi åt nästan allt också, vi hade roligt haha. Sen vid 5 stack athena och jag hem till mej och åt pigelin, mums! Sen gick vi ut. Sen följde jag henne till dit hon skulle bli hämtad och sen på hemvägen mötte jag ebba och linn för dom skulle åka och lämna filmer så jag följde med dom och sen senare på kvällen gick vi till stan för dom skulle köpa thaimat och sen satt vi vid nissan och linn matade fiskmåsar hahah, så gulligt! Det var min dag, vad har ni gjort idag ?


Söta Linn som valross!  <3


Min dag,

Hejhej , idag har jag varit på stan med Hanna och kollat lite, sen gick vi och köpte lite mat och satte oss vid nissan i det fina solvädret som inte varade så länge men ändå. Jätte mysigt hade vi! Sen gick vi hem till henne och kollade på film, men sen efter filmen drog jag hem. Nu ska jag städa på mitt rum och sen ska jag bara slappa, det e så skönt! Men vet ni en sak som e jätttee dåligt, det är att sommarlovet är snart slut!! :(  Aja ska inte tänka på dej för ska leva livet sommarlovet ut nu , hejssvejs .


nissan.


en jätte fin bild på hanna <3


Look for the city



♥ svart kofta från hm
♥ vitt linne från ginatricot
♥ midjebälte från ginatricot
♥ jeans från tretton


Stan..

Nu sitter jag och väntar på Hanna, för när hon kommer ska vi gå in till stan och kolla lite och hon skulle kanske köpa jeans. Tror inte jag ska köpa något bara om jag hittar något specielt och nått jag behöver, ni får ha det så bra och hejdå :)

Besöksrekord

Hejsan , igår hade jag besökrsrekord , blev jätte glad när jag såg det! Fortsätt gärna kolla på min blogg och komentera så blir det toppen hejdå :)

cola, fanta eller sprite?

Vilken tycker ni mest om , Coca cola, Fanta eller Sprite

?

Vilken är finast ?

Gjorde om en bild lite, så nu får ni säga vilken av dom 3 verisionerna som är finast ?


1. omgjord.


2. inte omgjord. ( orginalet )


3. omgjord ( svartvit )

Cupcakes!

Nu är mina gröna cupcakes klara, dom ser inte alls fina ut på bilden för jag tog bilden med min mobil och kameran på den är inte bra, längtar till min kamera är klar på lagningen! Men dom är goda kan jag säga er! ;)

      
innan glasyren.                          Men glasyr! ;)

muffins,

Idag har jag legat framför tv hela dagen ganska meningslöst kanske men skönt, haha. Men nu ska jag ner och ta på grön glasyr på mina cupcakes så det kommer vell bild på dom snart, ses snart .


Vi hade iallafall tur med vädret igen




Kollade på Vi hade iallafall tur med vädret igen ikväll med familjen. Det är många som har sagt att den är dålig men jag tyckte den var faktiskt rätt bra, väldigt rolig iallafall kan jag säga er, vad tycker ni som har sett den ?

Hiss eller Diss ?




Kilklackar, Hiss eller Diss?

Jag tycker Hiss, fast vissa kilklackar hade jag aldrig tagit på mig medans vissa hade jag tagit på mig hur lätt som helst. Men jag gillar mest skor med vanlig klack.
Vad tycker ni Hiss eller Diss?


D r e s s c o d e . . .


Dresscode today is:

♥ svart tröja , vet inte vart ifrån.
♥ halsband från hm.
♥ byxor från tretton (cheap monday)


Trötter

Igår gick jag och la mig rätt sent så vaknade inte förän 12 när det började ösregna och åska jätte mycket. Sen åt jag frukost och kollade på serier som var på tv. Sen åt vi mat och sen åt vi tårta som blev äöver från igår, mumsens! Men jag är fortfarande jätte trött så får vell gå och lägga mig tidigt idag. Och man blir ju ännu tröttare av vädret för det regnar ju fortfarande. Tråkigt. Vad har ni andra tänkt att göra idag då ?

gäster

Nu har jag fixat klart mig och ska snart gå ner och tömma diskmaskinen för om en halv timme kommer min mormor och morfar och mina kusiner och morbror o moster hit och vi ska fira min mamma , men måste dra nu ni får ha en jätte bra kväll , för det ska ja ha när ja trycker i mig tårta ;)

Godmorgon

Godmorgon, eller jag har varit uppe ett tag nu men ändå. Jag åt frukost ute på verandan, jätte mysigt och det roliga är att sommarvädret är tillbaka iallafall i halmstad! :D Idag blir det vell bara fix till kvällen för min underbara mamma fyller år idag så hon ska grattas men eftersom min pappa jobbar idag så ska familjen fira henne ikväll och sen efter det kommer släkten hit så ska vi ha fest för henne ;). Men nu ska jag ut och plocka upp äpplen som har trillat ner till marken för jag lovade mamma det innan och sen kan man ju passa på att sola lite. Tror inte det kommer några bilder ikväll för min kamera är fortfarande på lagning men vi säger iallafall grattis till min mamma nu eller hur? :)


Bild från Grekland förra året men här är min mamma, så grattis grattis :D

Städa

Nu måste jag börja städa igen, sa till mamma innan att jag skulle ta en paus men den pausen har varit i över 2 timmar nu så måste nog fortsätta, men det är så himla tråkigt. Jag och mamma städar för att imorgon fyller min mamma år och då ska hon har släktfest. Någon som har några tips så att städa blir roligt ?




För jag blir inte så sugen på att städa när jag ser den här bilden iallafall.

Nyvaken

Hej. nu blir det ett väldigt tidigt inlägg idag , iallafall för mej för jag ska ju cykla och träna med Ebba snart. Och jag lovar att jag kommer somna på träningen eller det känns så. 

Godnatt

Nu måste jag gå och lägga mig för imorgon klockan halv 10 kommer ebba och hämtar mej för klockan 10 ska vi träna på friskis och svettis och då måste jag gå upp klockan 9. Och eftersom jag inte är särskilt morgonpigg så är det nog dags för mej att gå och lägga sig. Någon som inte är morgonpigg som jag ?  :)


Jobbigt!

Som sagt jag var på Harry potter och halvblodsprinsen innan idag, sen direkt efter det cyklade jag och ebba och tränade på friskis och svettis och det var extremt jobbigt idag! Men nu är jag hemma och har freshat upp mej rätt mycket för nu ska jag till ebba och kolla på en av filmerna vi hyrde igår , ha en himla skön kväll puss och hej!


En bild på mej från i förgår.

Harry potter och halvblodsprinsen

Idag var det premiären av Harry Potter. Jag, ebba och becca var där och såg filmen och den var en utav dom bästa harry potter filmerna jag har sett! Jag vill redan kolla på den igen!  Om ni inte har sett den tycker jag ni ska gå in på sf.se och boka biljetter med en gång! :)


Ikea

Hejsan!
Igår var man på ikea med mamma och syster, köpte bara lite småprylar som man brukar köpa och sen köpte vi en ny tvbänk, jätte fin var den. På kvällen tog ebba och jag bussen till hemmakväll och hyrde 5 filmer men vi hann bara kolla på knappt 2 filmer. Den första vi såg var Speak och den andra vi såg hette Pan's Labyrinth fast vi hann inte se klart den.

13 juli

Inatt sov Rebecca och jag hos Ebba, vi var ute och senare på kvällen kollade vi på tsatsiki med en tjej som heter lova och som bor i närheten. Vi hade väldigt mysigt. Idag fyller min klasskamrat Johanna 14 år och då säger vi ett stort grattis till henne, Grattis! Nu ska jag gå ner och kolla på film med min underbara syster. Godnatt


D r e s s c o d e . . .

Här är min dresscode for tonight:



- Vitt linne från hm
- Randig tröja från ginatricot
- Byxtights från vila

Helgen

Vi hade jätte bra hos hanna igår.  Vi kollade på mycket filmer och en av dom va Seven Pounds. Den va typ den bästa filmerna jag har sett, huvudrollen var såklart snyggingen Will smith och i slutet grät jag nästan, jätte bra va den!  Idag har jag mublerat om på mitt rum och nu ska ja iväg till Ebba för där ska jag sova över inatt med becca med. Vi ska ha jätte kul, känner att det har blivit jätte dåligt denna helgen med bloggandet så får skärpa mej, men idag har jag ändrat bakgrundfärgen till bloggen vad tycker ni?  :) Ni får ha det bäst så ses vi sen puss och hej levepastej ;)


Min outfit.



Min outfit:

- linne från ginatricot
- byxor från ginatricot

saker som inte är med på bilden:

- väska från accent
- vita tygskor från eurosko .

Till Tangen

Nu drar jag till Tangen (hanna) och där ska jag sova över så bloggar inte föräns imorgon tror jag. Hoss hanna ska vi käka massvis med godis och onyttigasaker och såklart ska vi kolla film och beställa kycklingtallrik. MUMS! säger ja bara. Men ni får ha det super och så ses vi imorgon :D. puss och godnatt =)


Outfiter



Här är 2 outfiter från forever21 som jag gärna hade velat ha! Eller hade inte ni det ? :)


ingen siba

Hejsan igen , nu blev det så att vi inte skulle till Siba för ebba hade redan köpt det , fattar inte riktigt när haha men spelar ingen roll, nu får ja ju vila istället. Då har jag tänkt att städa istället och efter det ska jag baka chokladbollar. Mumsigt.
Vad ska ni andra göra idag ? Och sen undrar jag om ni läsare vill att jag skriver om något mer än det jag gör, ni får gärna ge förslag i en komentar ;)

Siba

Hejsan, nu har jag lite bråttom så detta blir kort. Om typ 10 minuter ska Ebba och jag ta bussen till Siba för hon ska köpa the sims 3 och sen efter det ska vi såklart ta bussen hem igen och sen klockan 3 ska jag hem till Hanna, vi ska kolla på film. Ha det så bra puss från kajsa

Musik

Här är några låtar som jag har lyssnat på väldigt mycket under denna veckan och jag tycker alla är väldigt bra! Vad tycker ni om låtarna?  



I'm Comin out - Amerie


Veronica Maggio 17 år



Give Me a Call - Pauline


The Jackson 5 - I Want You Back

Min dag

Idag började jag dagen med frukost framför tv och kollade på Wildfire, den serien är väldigt bra! Vid 2 tiden körde mamma, maja och jag till stan och där gick vi runt och kolla i 3-4 timmar. Kötpe bara klämmor från hm men min syster köpte en jätte fin stickig kofta till hösten/vintern. Sen åkte vi hem och åt mat och sen efter det  blev det hemmagjord kräm till efterrätt, mumsigt var det! Nu sitter jag vid datan och bloggar lite och svarar på alla fina komentarer jag har fått under dagen. Snart kommer ebba hem efter en vecka i sitt sommarställe. Vi ska antagligen kolla film och bara mysa för det är ju inte så skönt väder ute.

Min outfit för dagen :



- svart linne från hm
- blommigt linne från London
- jeans från ginatricot

Hiss eller Diss ?



Byxdräkter, Hiss eller Diss ?
Jag tycker vissa byxdräkter kan vara fina fast det är i sånafall bara om det är shorts, men vad tycker ni ?


Sjuk video



Sitter och lyssnar på världens sjukaste video, men egentligen är den as bra och lite rolig. Justin Timberlake är till och med med.
Om ni klickar på HD blir det bättre bild!! =)

kommer inte på någon rubrik.

Var på karlslund innan det är ett fik, dom har jätte god fika där specielt rabarbersaften. Mums! Nu sitter jag hemma helt själv för mamma och pappa är ute och maja och henne kompis är ute och springer, men det är skönt att vara hemma själv ibland också. 




provade denna outfiten innan idag, men tycker ni den var finast med eller utan bälte? :)


Nyduschad

Nu är jag nyduschad och ska gå ner och baka kajsakakor med min papput. Innan kollade mamma och jag igenom den nya Elle tidningen väldigt nogrant, haha den var bra.




Den har inte kommit ut i affärerna än tror jag för vi prenumenerar på den :)


Godmorgon

Vaknade nyss typ och mamma håller redan på med maten så jag får skippa frukosten och äta mat istället, kanske inte är så bra men ahja. På bloglovin är det någon som vet hur man får inläggen med och utan bilder från bloggen till bloglovin för jag har bara fått några men där är det inga bilder  fast det är det på bloggen, ?


Godnatt

Wallander - skulden var jätte bra, den var inte en favorit men det va väldigt bra ändå, den kan vara lön att se! Nu måste jag nog stänga av datan för himlen är helt svart och mamma sa att det skulle börja åska när som helst, men ni får ha en jätte bra kväll! Och imorgon ska mamma och jag fixa the sims 3 tror jag hon sa godnatt bloggen ♥


Glass + Film

Jag och familjen ska äta glass med maränger till den nyaste wallander filmen kan det bli bättre! :D


kajsa = får


Make your collages at FunnyCollage.com

Tycker ni inte att jag är gullig som en liten lambi :)

dagen

Humör: Bra men har ont i magen.
Gjort: kollat på tv, ätit glass och smsat :)
Låt som jag haft på huvet: Give me a call med Pauline
Lunch:  har inte ätit lunch än bara frukost och till frukost åt jag macka och drack oboy :)
Kläder: tröja med tryck från monki och blå/ turkosa shorts från topshop =)
Bästa:  att jag har pengar på mobilen igen och att jag åt glass innan :D
Sämsta: Att mitt the sims 3 inte funkar! men jag ska få det att funka ..
Väder: Rätt så varmt och soligt fast lite blåsigt
Vill ha: Pengar för då kan jag gå in till stan och shoppa loss! :D


Outfit



Min outfit , är lite suddig och slappig idag .

Tröja från monki
Shorts från topshop
Hår uppsatt i en bulle

Glass i stora Lass

Nu ska jag gå ner och sörja med lite glass för the sims 3 inte funkade. Hejdå  :D

onsdag

Imorse fyllde mamma på min mobil med 300 kronor så nu har jag 3000 gratis sms också, så nu ska jag sms mycket. Idag blir det vell inte att göra så mycket är rätt arg för the sims 3 funkar inte det står att det är installerat men det går inte att spela, och att jag har ont i magen, får hoppas att det blir bättre för det soliga vädret börjar komma tillbaka och då vill man ju inte ligga inne och ha ont i magen. Igår hade jag väldigt många som kollade på min blogg så får hoppas att det blir mer idag. Ni får ha det så bra så kommer det ett inlägg lite senare. Hejdå

Bloglovin!

Följ min blogg med bloglovin, så blir jag glad :D

7 juli

hejsan, idag har det varit fullt upp så har inte hunnit sätta mig vid bloggen men det får ju bli nu istället. Nästan direkt när jag vaknade åkte mamma och jag till siba för att lämna in kameran på lagning, jag skulle få den om ungefär 15 arbetsdagar- längtar tills dess! Men sen köpte vi the sims 3 också så nu är jag bara så himla glad! :D Sen åkte vi till eurostop och kollade runt lite där och sen åkte vi hem. När jag kom hem åt jag mat och sen kom Hanna till mej. Hanna och jag gick till stan för hon skulle shoppa lite, haha men sen när vi kom hem shoppade hon rätt så mycket fast det var väldigt fina saker! Vi gick hem till henne och va lite där sen klockan 7 gick vi hem till mig och kollade på Rush Hour och sen klockan 9 började filmen Tretton den kollade vi med min syster med för både Hanna och min syster har sätt den men det hade inte jag och jag tyckte den va konstig men väldigt bra. Hanna gick hem nyss ungefär så nu ska jag sitta vid bloggen ett tag och sen ska jag installera the sims 3. Hoppas ni har haft en bra dag, pussar från kajsa



En bild på mej och mitt nya sims, min webb är inte så jätte bra så därför är bilden kanske inte så heller bra.


Helsingborg.

Vi kom hem från Helsingborg vid halv 6 och så somnade jag direkt för jag mådde inte så bra men nu mår jag mycket bättre och är inte alls trött. Jag köpte en tröja i Helsingborg, det är bara en vanlig grå tjocketröja. Mysig var den! Glöm inte att börja följa min blogg på bloglovin också, det kan du göra här. Ska försöka börja lägga upp dagens outfit igen, men har glömt det och ibland har jag haft bikini eller något slappt på mig hela dagarna och det är kanske inte så jätte kul att visa. Men ni får ha det jätte bra och som ni ser har jag bytat header, jag blev rätt nöjd med den, men vad tycker ni?
Godnatt, pussar från kajsa ♥



Jag idag, är lite röd på denna bilden i ansiktet.



Tröjan jag köpte är från ginatricot och kostade 100 kronor.


Gomorgon

Gomorgon!
 Om en timme sticker jag och familjen till Helsingborg, vi ska typ fika, kanske shoppa och annars bara gå runt, men ni får ha det så bra för jag har lite bråttom så hejdå. pussar från kajsa

Fråga: Har ni varit i helsingborg någongång?

godnatt

Hann inte fixa headern idag men får försöka fixa den imon, och jag har glömt att säga att jag ska på harry potter och halvblodsprinsen på premiären med ebba och rebecca, vi kommer ha kul! Den dag har varit kul på bloggen för det har varit rätt många som har kollat på min blogg det var inte besöksrekord men det va många ändå och det va kul, men nu ska jag ta och gå och sova för vi kanske ska till helsingborg imorgon. Ha det så bra och godnatt!

ingen header

Nu när jag skulle fråga er vilken header ni tyckte jag skulle ha så råkade jag även ta väck min header, men ska försöka sätta dit den igen, men det kan ta ett tag. :)

Headers

Tycker ni att jag ska ha kvar den headern jag har eller att jag ska byta till den här.


1. Den gamla.



2. Den nya .

Vilken tycker ni att jag ska ha komentera och säg vad ni tycker :).


Min dag.

Kom hem från Hanna vid 2 tiden ungefär och då fastnade jag framför tv för det var ju Rush Hour, och jag bara älskar dom filmerna! Sen åt vi mat och sen läste jag ut min bok som ja fick av pappa för 2 dagar sen det var Tillsammans den tredje boken. Den va jätte bra. Nu ska jag bara ta och kolla lite komentarer och försöka tänka ut om jag ska köpa sims 3 eller inte, tycker ni jag ska köpa det ? Imorgon ska vi lämna in kameran och vi får vell hoppas att dom kan laga den för då kan jag redan ta nya bilder nästa vecka eller nästnästa vecka. Men ska dra nu så ni får ha det så bra så länge, hoppas ni får en underbar kväll, puss från kajsa.

Musik: Flo rida ft. Nelly Furtado - Jump


Veckans blogg.

Hejsan, Nu är jag med i veckans blogg igen och ja undrar om ni kan rösta på mig så att jag vinner. För förra gången vann jag och då vill ja tacka så jätte mycket för alla röstningar, så om ni vill så är det bara att rösta här! rösta rösta :D jag är nummer 3 :D

kvällen

Nu har jag precis ätit och detta blir ett kort inlägg för ska till hanna nu och jag ska sova där så det blir ingen bloggning mer idag kommer nog senare imon men ni får ha det så bra och godnatt säger ja nu puss,  från kajsa

saturday

Idag åt man frukost till Tsatsiki och sen kollade man vidare på Lipstick jungle och sen greek. Nu ska jag bara ta på mej bikinin och sen ska man ut i trädgården och sola. Idag åker ebba till hennes sommarstuga i en vecka och linn åker till Kroatsien i 2 veckor och donjeta åker till kosovo i en månad, kommer sakna dom mycket! :)
Men nu har jag en liten fråga till er - Vad skulle ni helst äta en sommarkväll? Grillat, pizza eller taccos ?


godnatt

Hejsan, nu ska jag gå och lägga mej och sova så vi får höras mer imorgon. Godnatt kära läsare! :)


tältningen

hejsan. Inatt tältade man med Ebba, Linn och Rebecca. Det var jätte kul! Vi somnade vid 5 kanske och sen när vi vaknade var det super varmt så alla kastade sig ut ur tältet nästan. Vi åt mackor och jordgubbar till frukost. Mums! Sen åkte vi till Lillstugan också. Det är ett godisställe, och dom har jätte gott godis där och ändå rätt billigt. Sen efter det gick jag hem och hjälpte pappa lite i trädgården, och sen kom donna över och då skrattade vi precis och allt vi gjorde nästan och sen gick vi till nissan också och doppade fötterna skit kul hade jag! Nu ska jag skärpa mig med uppdateringen och sitta vid datan hela tiden, hahha nej då men jag ska skriva mer. Puss från kajsa


tälta

Tjabba tjenare
Nu ska jag sticka iväg till ebba med sovsäck och kudde i famnen. För vi ska ju tälta så det kommer nog inget inlägg ikväll men imorgon kommer det och det kommer kanske inga bilder heller för min kamera är ju sönder :(. Ska lämna den på lagning imorgon så får hoppas att dom kan fixa den , Men ha en super bra dag och kväll så ses vi imorgon hejdå :) 

Gomorgon

Gomorgon alla söta läsare nu är jag påväg att klä på mej rätt så snabbt för jag ska följa med min syster in till stan för hon ska köpa en bikini och sen ska jag hem igen så det kommer mer inlägg senare hejdå och ni får ha en underbar morgon! :)

tälta!


Ska tälta med dom här tjejerna om några timmar eller rätt så många timmar och det är faktiskt första gången jag tältar i hela mitt liv! Ska bli as kul! :D

Dresscode





Dresscoden for today was:


- svart tublinne från cubus
- shorts från only
- armband från ebba sen hon va utomlands <3


ICE AGE 3!

Hejsan, nu är det ju natt och då är det ju den 2 juli men allt jag skriver hände den 1 juli. Först så vaknade maria och jag för hon sov hos mej sen åt vi frukost och fräshade upp oss och sen följde ja henne te maxi där hon skulle bli hämtad. Sen när jag kom hem dushade jag och sen stack jag till hanna och där spelade vi guitar hero, badade hannas kanin för den har blivit förlamad i baktassarna jätte synd om den! Sen stack vi hem till mej för att hämta pengar till bion och då hade pappa köpt tillsammans 3 boken och jag blev jätte glad den ska jag läsa nogrant! Sen på kvällen vid halv 10 va det biotime! Vi såg såklart på premiärsdagen av ICE AGE 3! Den va jätte rolig alla måste nästan se den! Den va sjukt bra och sen slutade den klockan 11 och då körde hennes pappa mej hem och nu ska jag snart sova, Ha det bra och förlåt för ja inte har uppdaterat så bra! Och nu kommer det lite bilder och eftersom min kamera är sönder så fick jag ta med min mobil och den kameran är inte alls bra den är lite repig.



Hanna



Tillsammans tredje boken.

veckans blogg, rösta rösta

Hejsan, igen nu har det blivit så att det är oavgjord första plats mellan mej och en annan tjej på Filippas blogg som hade veckans blogg och därför undrar jag om ni bara kan rösta på mej igen så att ja vinner så är ni jätte snälla , ni kan rösta här ! rösta rösta :D ha det bäst hejdå

RSS 2.0